Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri: kollina yı uzaylı yapalım :)

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a8.jpg

Son Hali
a10.jpg

alıntıdır..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Çalışma güzel fakat bunun nasıl yağılacağını merak eden arkadaşalar olabilir.Keşke anlatım ekleseydiniz daha iyi olurdu.

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
fotograflar anlatıyo biraz profosyonel oldu ama. az çok anlayanlar p.shoptan yapabilir..

Batuhi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel olmus saolasın ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

segahman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaa hakkatten sedat acayip "PROFOSYONEL" bişi olmuş bu yaa... Nasıl yaptın anlat bize nolur...:rofl:

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
gzl çalışma paylaşım için saol... : )

siyahgitar

🌱Yeni Üye🌱
bencede konuya açıklık getirsen biraz ben gözü siyah yapma kısmında takılıyorum mesela :D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ya pek bişi yapılmamış collina uzaylı olmaya meğilli bi adam zaten şıp diye olmuş işte:D şaka şaka cok güzel olmuş ama katılıyorum anlatım olsaydı keşke

and1987

🌱Yeni Üye🌱
once gozlerı eliptical margeal tools ıle kesın sonra filter ligufily ıle de goz delıklerını kafayı boynu ınceltın ıstersenız ctrl-u ılede rengı gırı yapın alın sıze ufo ellerıner saglık

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylasımın için çok saool.gerçekten çok guzel olmuş
ama korktum
umarım kollina gece ruyama gırmez.yanı son halı

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma güzel fakat bunun nasıl yağılacağını merak eden arkadaşalar olabilir.Keşke anlatım ekleseydiniz daha iyi olurdu.

ali emre ye katılıyorum aramızda bu mesleğe yeni başlayanlar var ve yorumlara bakılırsa görüntüler yetersiz kalmış bunun nasıl yapacaklarını soruyorlar bence açıklama aklemelisiniz
saygılarımla...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Zaten alıntı yapılmış belki orada da açıklaması yoktur. Biraz karıştırısanız elbet yolunu bulursunuz. Size iyi bir haber Photoshop'ta bir şeyi yapmanın onlarca yolu var :D Hatta deneyip döneceğim size :)Yalnız var ya sevdiğim tek yabancı hakemdir. Yapmasalarmış iyiymiş...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
öncelikle şunu söyleyeyim her hareketinizde resmi layer olarak çoğaltın. (ctrl-j).İlk olarak resim siyah beyaz hale getirilmiş. ( image-adjustment-desature) bu sadece yollardan biri. daha sonra resim filter-extract ile dekupe edilmiş.siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın dekupenizi.burnu stamp tool ve patch tool yardımıyla düzleştirilmiş. Gözleri filter-ligufy-bloat tool ile irileştirilmiş.daha sonra bir layer açılmış. en üstte resmin olduğu layerın altına alınmış.gözlerden bir tanesi siyah olarak boyanmış.filter-render-lens flare ile parlaklık verilmiş.(50-300 mm brightness 10 olabilir) sonra bu layer da çoğaltılarak öteki göz boşluğuna yerleştirilmiş. daha sonra ctrl+u ile colorize seçilerek göze renk verilmiş.son aşamada yine resmin tamamı renklendirilmiş. uzaylının ten dokusu için değişik filtrelerden kendiniz birşeyler yapabilirsiniz.hatta sponge tool bile dokuyu değiştirir. kolay gelsin.

kralhikmet

🌱Yeni Üye🌱
ewt nasıl yapıldığını anlatsaydın daha ii olurdu