Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten çok teşekkür harika anlatım :artipuan:

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman web site tasarımının temellerine inelim hemen.
diyelimki bir web siteniz var ve isimi https://www.birwebsitemolsun.com bu web sitesinde Ana Sayfa, Referanslar, Hizmetlerimiz, İletişim kategorileri mevcut.

Siz bu web sitesini tasarlarken şu şekilde tasarlamanız gerekiyor. Seo bilginiz ve tasarım bilginizi profesyonel olduğunu var sayarak anlatıyorum.
https://www.birwebsitemolsun.com/Anasayfa.html
https://www.birwebsitemolsun.com/Referanslar/referanslar.html
https://www.birwebsitemolsun.com/hizmetler/hizmetler.html
https://www.birwebsitemolsun.com/iletisim/iletisim.html

Bu şekilde vermeniz gerekiyor. "yani başka bir web sayfasına link vermek değilde web sitesindeki sayfalar arasına link vermekten bahsediyorum" : bu sorunuzun cevabını yukarıda verdim sayfalarınızın tam adreslerini yazarsanız sizin tabirinizle iç sayfa linklerinide vermiş olursunuz. Anladığım kadarını yazdım yanlış bir yer yada kafanızı karıştıran bir husus olursa sorun en kısa şekilde size dönmeye çalışacağım...

Saygılarımla.

gökhan bey verdiğiniz bilgiler çok yararlı. sıkılmadan sıfır seviyesinden anlatıma başlıyorsunuz. ilginiz için teşekkür ederim.başarılarınızın devamını dilerim.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel anlatım emeğine bilgine sağlık kardeşim.

talha_wm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elinize Sağlık.
Güzel Paylaşım.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler arkadaşlar teşekkürleriniz ve övgü dolu cümleleriniz beni mutlu ediyor sağolun.
Yararlı olabilmek maksadıyla en amatöründen en profesyonelinin düşünebileceği olasılıkları düşünerek anlatımlarımı yapıyorum. Demekki yararı dokunuyor. Anlatımlar devam edecek bizi takip etmeyi unutmayın :)

bay_bars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma teşekkürler. Anlamadığım bir şey var save for web + save dediğimde hazrladığım orjinal resmi değilde optimized kısmındaki gif halini kaydediyor daha doğrusu optimized deki renkler ojinalinden bozuk çıkıyor. Ayarlarıyla alakalı bir şeymi acaba ???

Son düzenleme:

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu sitede güzel şeyler oluyor. bu tip dökümanları artırmak gerekiyor.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışma teşekkürler. Anlamadığım bir şey var save for web + save dediğimde hazrladığım orjinal resmi değilde optimized kısmındaki gif halini kaydediyor daha doğrusu optimized deki renkler ojinalinden bozuk çıkıyor. Ayarlarıyla alakalı bir şeymi acaba ???

Evet ayarları ile alakalı .

Thulan1

🌱Yeni Üye🌱
Saolun Allah Sizden Razı Olsun

:iloveyou:

wolfman_27

🌱Yeni Üye🌱
saolun kendi adıma acemiler için biçilmiş kafTan saygılarımla

KRBLT

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.albeyaz.org
Hem slice tool hemde template yapımı anlatımı çok güzel.Ellerinize sağlık. Bir sorum olacak ;

Photoshopda bu yolla veya farklı bir şekilde hareketli butonlarla menüler yapılabilabiliyormu yani üzerine gelince renk değiştiren veya hafif kıpırdayan butonlar yapmak mümkünmü ?

samiz

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler güzel anlatım gerçekten. ama bu yolla yaptığım ve içerisine gif hareketli resimler koyduğum indexte hareketli görüntülerin sadece tek bir karesi mevcut bunu nasıl ayarlayabilirim?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Hem slice tool hemde template yapımı anlatımı çok güzel.Ellerinize sağlık. Bir sorum olacak ;

Photoshopda bu yolla veya farklı bir şekilde hareketli butonlarla menüler yapılabilabiliyormu yani üzerine gelince renk değiştiren veya hafif kıpırdayan butonlar yapmak mümkünmü ?

Hayır bahsettiğiniz işlem onmouse overdır. Kodsal yapıya ihtiyaç duyan bir işlemdir. Photoshop programıyla yapamazsınız istediğinizi ancak html editörleri yada kayıt ettikten sonra html dosyasını açarak bilginiz varsa kendiniz yapabilirsiniz.

teşekkürler güzel anlatım gerçekten. ama bu yolla yaptığım ve içerisine gif hareketli resimler koyduğum indexte hareketli görüntülerin sadece tek bir karesi mevcut bunu nasıl ayarlayabilirim?
Anlıyamadım konuyu biraz daha açarmısınız ?

Güzel bir anlatım teşekkürler Gökhan.

Rica ederim.

teşekkürler çok yararlı oldu ...

Rica ederim.

BATMANCU

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Verdiğiniz bilgiler için çok tşk. ederim ama benim bir sorum olucak müsadenizle.
İstediğim gibi link verebiliyorum fakat butonun üzerine gelindiği zaman farklı bir şekil almasını istiyorum bu mümkünmü.