Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SaykoNeT

🌱Yeni Üye🌱
Üstad Klavyene Sağlık Teşekkür Ederim.

Aynı İşlemi imageready Aracılığı ile Yapıyorum Css Oluşturmak için Ancak Opera Tarayıcısında Normal Görünürken internet Explorer'da Kayma Oluyo Bu Konuda Bir Bilgin Varsa Rica Etsem Paylaşırmısınız. Teşekkürler...

Biraz Dilimleri Abartıyoda Olabilirim Örnek Olarak Resim Koyabilirim.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Örnek resim koyarsanız daha sağlıklı olur.

SaykoNeT

🌱Yeni Üye🌱
Asıl Hali Bu Şekilde

hoster.png

Ancak Css için Dilimlerden Sonra Web için Kaydettikten Sonra Bu Hali Alıyo :)

hoster2.png

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir html editörü ile açarak oralarda boşluk karakteri olmadığından emin olun. Ve ayrıca böyle çoklu slice tool bölümlerinde bazı zamanlar bu şekilde problemler çıkıyor ve son olarak bu baktığınız ön izleme localhost tamı bakılmış yoksa her hangi bir sunucuya yüklenerekmi bakılıyor ? Bazı zamanlar localhost ta böyle problemler oluyor. Slice tool ile kesim yaparken fazla abartmamak ve düzenli bir şekilde bir slice diğer slice in çizgisini bozmayacak şekilde kesmeniz gerekmektedir. Arada ufak tefek hatalar vardırki böyle kaymalara sebep oluyordur. Ve son olarak slice tool ile bölme işlemini gerçekleştirdikden sonra html editörleri ile açarak bir resim yada görsel siliyorsanız bu şekilde kaymalara sebep oluyor....

------------------------------------------------------------------

Sonradan bir kere daha baktım dediğim gibi localhost ta bakıyormuşsunuz önizlemeye sunucuya atarak birde sunucuda deneyiniz.

Son düzenleme:

SaykoNeT

🌱Yeni Üye🌱
Söyledikleriniz Doğrultusunda ilerleyince Şöyle Bi Olay Var Frontpage ile Açınca Aynı Şekilde Boşluklar Var Ama Dreamweaver ile Açınca ise Normal :)

Sunucuya Atıncada Aynı Şekilde Oldu ama
Dediklerinizi Teker Teker Düşününce Sorun Sanırım Düzensiz Yaptığım Dilimlerde
ilk Defa Css için Bu Şekilde Uğraştığım içinde Baya Yabancı Olduğum Bi Konu Doğrusu Ama Bu Sayede işler %50 Den Daha Fazla Bi Zamandan Kazanç Sağlıyor Normal Html Olarak Yapsam Bu Şekilde Sorunlar Çıkmazdı Ama whmcs için Uyarlamak için Uğraştığım için Css Ayarlarıda Düzenli Olması Gerekiyor...

Yardımınız İçin Teşekkür Ederim Dilimleri Yeniden Hazırlıyıcam O Zaman Sorun Ortadan Kalkar Sanırım İlgilenip Yardım Ettiğiniz için Sağolun.

ebrutuana

🌱Yeni Üye🌱
anasayfayı yap bitir tamamen sonra her sayfayı yapmak için anasayfayı save as yap çoğalt sonra istediğin gibi yap sayfaları

SaykoNeT

🌱Yeni Üye🌱
Yok O Kadarını Yaptım Zaten Ama Kesitlerle İlgili Sorun Yaşıyodum Onuda Vaktim Olduğu Bi Zamanda Yapıp Deniyicem Sanırım Direk Butona Değilde Metini Kestiğim için O Kaymalar Oldu Tabi Düzensiz Kesmemde Cabası :)

cellad456

🌱Yeni Üye🌱
bu kimkleri uapıoruz bu linklerin içine ayrı ayrı içerik oyulcak mesela anayfa ya tıkalyınca anasayfa bilgileri resimler tıklayınca resimler açılcak acil yaqrdım bekliyorumx

Piyade2

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım bende photoshop cs3 var türkçe var ,fakat slice tool u bulamıyorum yardım eder misiniz konu braz eski ama . . .