Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Photoshop Dersleri: Resim üzerine Polaroid şekli vermek
dediklerine yaptım hepsi tamamiyle oldu ama parmak kısmını seçiyorum crtl + j yapıyorum. hepsini açınca ve parmağı en üste koyunca olmuyo aynı görüntü oluyo :/ :S
hiç bu kadar uğraşmanıza gerek yok bı kare çizin içine siyah kare çizin ikisini birleştirin layerları ıstedığınız gibi çoğaltın ve tum layerlerı seçerek tekrar birleştirin(ctrl - E) layerın Normal olan ayarını "Lighten" yapın tmmdır...
ben yine yapamadım yaa offffffffff olmuyor yeni layerin üzerine nasıl dolgu rengi veriyoruz ayrıca layerlir hepsi birden nasıl birlesecek?????????????????????????????????????????????????
bu çalışmayı anlatım üzerine yapmaya çalıştım fakat 7.kuraldaki gibi magic want toolla seçtiğim siyah alanları ctrl+j olayını kavrayamadım bende delete yaptım o kısımları çerçeveler özgür kaldı istediğim gibi yer değistirebildim oldu gibi sanırım