Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Acil yardım pls

Arkadaşlar günaydın resme ovallik nerden veriliyor ???

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
hayır texti oval yaparsınız ya bende resmi oval yapmak istiyorum

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Açıkçası ben de ufukdural gibi düşündüm. Ancak hayır demişsiniz ve ne demek istediğinizi hala net olarak izah etmiyorsunuz. İnşalah anlayan biri çıkar da yardımcı olur size...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
sorundan anladığım ve yapmak istediğin bu ise eğer

picture1gv6.png

2. adım, edit>tranform>warp seçeneği

picture2na6.png

fotonun etrafında ve iç bölgelerde koordinatlar oluşacak ve o koordinatlarla istediğin ovalliği yada deformeyi yapabilirsin

picture3jr1.png

ve sonuç

picture4aj1.png

saldalı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kumaş efekti

mrb photoshopta düz bir zemine kumaş kıvrımı gibi efekt vermek istiyorum ama bi türlü yapamadım bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı
zeminde kumaş kıvrımı gibi gölgeler olması lazım

yardımlarınız bekliyorum

tşk ederim.....

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Kumaş kıvrımı derken eğer perdevari birşeyse bahsettiğiniz: Zemininizin rengini belirleyin.Zemin için bir layer atayın.Zemin layerınızı çoğaltın. Altta blending optionstan gradient overlay'ı seçin.Olmasını istediğiniz gölge miktarı kadar siyahlı beyazlı geçişler yapın. Daha sonra istediğiniz görüntüyü elde edinceye kadar üstteki layer'ın layer style'ını değiştirin.

ŞAHİN REKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vanising poit kullanımı nasıl acaba mesela ben bir tabela hazırladım bu hazırladığım tasarımı çektiğim cephenin fotoğrafına montajlicam bunu için vanising poit kullanıldığını duymuştum ama nasıl kullanıldığını bikmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
vanising poit kullanımı nasıl acaba mesela ben bir tabela hazırladım bu hazırladığım tasarımı çektiğim cephenin fotoğrafına montajlicam bunu için vanising poit kullanıldığını duymuştum ama nasıl kullanıldığını bikmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Vanishing Point Kullanımı hakkında küçük bir sunu hazırladım. Herhangi bir yerden alıntı değildir. Hatam varsa düzeltilmesinde hiçbir sakınca yoktur. Umarım işinize yarar.

vanishingpoint1do5.jpg

vanishingpoint3cr0.jpg

vanishingpoint4kb3.jpg

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar. sizlere bir kaç sorum olacak.öncelikle scanner ettiğim bir resiminin çıktısını almak istiyorum fakat çıktılar mat çıkıyor printerim kalitelidir. onun için printerden kaynaklı yönü olsa da esas ondan değil.bunu photoshop ta nasıl canlı bir hale getirebilirim.
diğer bir sorumda stamp aracıyla ilgili. stamp aracıyla çalışırken ne tür ayarlar uygulamalıyım. ben onunla çalışırken izler çıkıyor. orada çalışıldığı belli oluyor.fırça yumuşak kullanıyorum fakat yine de iz oluyor. bir de benim kurduğum photoshop ta diktörtgen fırça yok hepsi yuvarlak tır. diktörtgen fırça nasıl getirilebilir.
diğer bir sorum da arkadaşlar. spot healing aracının mantığı nedir bu aracın nasıl bir sonuç vereceğini bir türlü kestiremiyorum. buna ilişkinde arkadaşlar kısaca bir cevap yazsalar sevinirim.herkese iyi çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
sharpen tool ve filter den sharpen unsarphen mask
12em4.jpg
radius ve threshold u resimde gösterildiği gibi değer verin ve amount u abartmadan netliğini kontrol ederek değer verin amount u sabit bir değer de sabitliyemiyoruz taramış olduğunuz fotoğraf dosyalarının dpi ve ebat ını bilmediğimiz için.

Gelelim clone stamp ile alakalı sorunuzun cevabına. Lütfen anlatımım olan https://www.grafikerler.net/fotograflarda-profesyonel-rotus-t54.html konusunu iyice okuyunuz...

rutesayhek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sekeroglu.com.tr
aşağıdaki resim nasıl elde edilir?? haltıne sorunu???

my.php

arkadaşlar hepinize slmlr...

hem siteye yeni oldum ve sizlerle karşılaşma fırsatını yeni buldum. Hem de profesyonel anlamda grafik tasarlamak konusunda yeni adımlar attım. sizden ricam bu resimdeki görsel freehandde ya da photoshopta nasıl elde edilir. bunu bana izah edebilir misiniz? ya da elinde bu şekilde halftone bulunan varsa paylaşabilir mi??? şimdiden teşekkürler...

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
gökhan arkadaş cevabın için sağol. unsharp daha çok resimi netleştirmek için kullanılmıyor mu. renklerin daha canlı olmasında çok etkisi oluyor mu acaba. bir de stamp aracıyla yaptığın rötüş bir resimdeki farzedelim bir yazıyı yada bir kısmı silmede de kullanılabilir mi.
son olarak spot healing için de özellikle kullanım mantığı için de kısaca bir şeyler söyleseydin sevinirdim.iyi çalışmalar.

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
verdiğin linkteki yeri daha önce okumuştum. ilginden dolayı sağol. iyi çalışmalar.

muhabir01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar Photoshop un en son versiyonu hangisidir
ve siz hangi versiyonu bana tavsiye edersiniz
şimdiden teşekkür
bu arad ben hala 7.0 kullanıyorum

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop un son versionu cs4 daha kararlı sürüm değildir.
Benim tavsiyem şu an için cs3 .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...