bahane_arama
🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ben fotoshop ta çok yeniyim resim kesmek için en kolay ve en kesin sonucu nasıl alabilirim. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
merhabalar ben fotoshop ta çok yeniyim resim kesmek için en kolay ve en kesin sonucu nasıl alabilirim. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
iyi gunler benim sorum bir kabartma yapmak istiyorum su sekilde anlatayım zeminle beraber kabartma yapmak istiyorum yani yol resminde yazı sanki yoldan cıkıyormus gibi umarım anlatabilmisimdir
Alıntı:
attrition´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar şimdi bu resimde sol tarafda gördüyünüz align özelliyi yanılmıyorsam.Ben ama onu nedense kullanamıyorum.Layerden seçsem bile yine kullanamıyorum.Aktiv oluyorlar ama hiç bir işe yaramıyorlar yada ben kullanamıyorum.Bi göz atsanız.Bu özelliği kullanan arkadaşlar yardımçı olsalar.Önceden teşekkür ediyorum.
resmin üzerine tıklayarak büyüte bilirsiniz.
Yandaki align ikonlarinin aktif olabilmesi icin en az 3 layer tutmalisiniz
Arkadaş resimde gördüyün gibi bazılarıaktivdir.Ama hiç bir işe yaramıyorlar.Yanı kullanamıyorum.Onun üzerine vurunca nesne hareket etmelidir, ama ben yapıyorum hiç bir hareket olmuyor.
mrb. photoshop eklentileri hakkında bilgi verir misiniz?
cs2'de yok kesin bunu biliyorum![]()
cs3'de de yok..
ama cs4, 3D konularında daha bi gelişti. cs4 olabilir belki, cs4 kullanan arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.
illüstratörde var![]()
adobe'de herşeye bi çözüm var bence![]()
doğru haklısın düşünemedim onu :utann: çok teşekkür ederim. bugün dalgın halimdeyim hata yapma modunda.. çok teşekkür ederim enstantane :angel:
Arkadaşlar benim bi sorunum var.Cs4 ile ilgili program bilgisayarımda kurulu herşey tamam herşey çalışıyor ama 3D aktif değil bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin.