Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gaze

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşlar hala henüz bi photoshop yapamadım bişiler biliosanız anlatırsanız sevinirim

GRAFF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
size onerım photoshop ogrenmek bu mesleği icra etmek istiyorsanız ve elinizde pek bi imkanda yoksa bu işe en dipten matbaada başlayabilirsiniz....

girin 1 yere stajer gibi belki parada kazanırsınız öğrenmenin en basit yolu bu!

ipoli

🌱Yeni Üye🌱
ya bende 9.0 cs2 photoshop var ama kısayol tuşları çalışmıyooooorrrrrrr. hiç biriiiiiii çalışmıyorrrrr..... ne yapmam erekli lütefen acilll yardımmm yawww

lütfeeen yardımmm edinnnnnnnnnnnnnnnn

Moderatör tarafında düzenlendi:

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
Edit - Keyboard Shortcuts menüsüne girip Set bölümünden Photoshop Defaults u seçin ve "OK" butonuna basın

ipoli

🌱Yeni Üye🌱
öleyimdirr sagollll byy tşkrr

olmadııı sagolll :d napiimm

alpyilmazz

🌱Yeni Üye🌱
photoshop üzüerinde nasıl kolaj calısmadı yapılır biri bana anlatabilir mi lütfen

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resmin kalitesi

arkadaşlar nette indirdiğimiz bir resmi (72 dpi) bunu baskıya göndermek için 300 dpi ve cmyk formuna nasıl getiririm daha doğrusu resmi nasıl netleştirir ve baskıda sorun çıkartmayacak şekilde kullanabilirim.

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaslar.
benim size bir sorum olacak.
bir resimden halıyı kaldırıp zemin dösemek istiyorum.örneğin herkesin evinde olan parke.lasso tool ile secip move tool ile tasıyarak teker teker yaptım.resim ısık aldıgı için bazı kısımlar koyu bazıları acık.kesiştiği kısım pek iyi görüntü vermedi.ne yapabilirim?
kusura bakmayın yeniyim daha:( kendi cabamla öğrenmeye calısıyorum...
şimdiden hepinize tesekkürler...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar nette indirdiğimiz bir resmi (72 dpi) bunu baskıya göndermek için 300 dpi ve cmyk formuna nasıl getiririm daha doğrusu resmi nasıl netleştirir ve baskıda sorun çıkartmayacak şekilde kullanabilirim.

72 dpi bir resmi 300 dpi lık bir resim halıne getırmenız mutlaka kalıtede kayıp verecektir. Netlik vermek istiyorsanız filter>Sharpen>Unsharp marks tan verebilirsiniz. Ancak sonuçta sağlıklı olmayacaktır.

merhaba arkadaslar.
benim size bir sorum olacak.
bir resimden halıyı kaldırıp zemin dösemek istiyorum.örneğin herkesin evinde olan parke.lasso tool ile secip move tool ile tasıyarak teker teker yaptım.resim ısık aldıgı için bazı kısımlar koyu bazıları acık.kesiştiği kısım pek iyi görüntü vermedi.ne yapabilirim?
kusura bakmayın yeniyim daha:( kendi cabamla öğrenmeye calısıyorum...
şimdiden hepinize tesekkürler...

Dodge tool, Burn tool, Sponge tool u deneyin. Klavyeden kısayol tuşu "o" tuşudur.

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkür ederim ama koyu ve acık alanın kesiştiği çizgi o kadar belirgin ki bunlarda işe yaramadı:(

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
adjustmen ile'de kırşıklıkları bir nebze giderebilirsiniz onuda deneyin ;)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet görünüre göre uğraşması gerekilen bir fotoğraf. Ancak istediğiniz sonucu almanız için biraz zaman harcamanız gerekmektedir. Son derece profesyonel bir manipüle istiyorsanız şayet. Yada ikinci bir seçenek olarak aynı tonları yakalayabileceğiniz bir parke görünümü bu fotorğafta gördüğünüz kadrajdan çekerek yine aynı şekilde fotoğraf manipülesi yaparak oluşturabilirsiniz. Eğer aynı kadrajdan çekilmiş olan yüksek çözünürlü bir fotoğraf bulabilirseniz sizin için biraz uğraşabilirim. Bende araştırmaktayım...

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet görünüre göre uğraşması gerekilen bir fotoğraf. Ancak istediğiniz sonucu almanız için biraz zaman harcamanız gerekmektedir. Son derece profesyonel bir manipüle istiyorsanız şayet. Yada ikinci bir seçenek olarak aynı tonları yakalayabileceğiniz bir parke görünümü bu fotorğafta gördüğünüz kadrajdan çekerek yine aynı şekilde fotoğraf manipülesi yaparak oluşturabilirsiniz. Eğer aynı kadrajdan çekilmiş olan yüksek çözünürlü bir fotoğraf bulabilirseniz sizin için biraz uğraşabilirim. Bende araştırmaktayım...

cok tesekkür ederim ilgilerinize ama fotograf bulmam imkansız denecek kadar zor.eger bu calısmalarımdan baska yollar bulabilirsem sizinle paylasırım.kullandıgım programların hiçbirinde egitim almadım.kendi cabamla öğrendim.şimdiye kadar da hiç zorlanmamıstım.ama bu beni cok zorladı.sağolun

SempatiC

🌱Yeni Üye🌱
merabalar benimde bir sorum olcak photoshop u hobi olarak kullanıyorum..grafiker değilim...photoshop ta yaşlı bir bayanı nasıl gençleştirebiliriz? sorulara ve başka arkadaşların paylaştıklarına baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili umarım ikinci bir konu değildir! yaşlandırma anlatılmış..tersini deneyim dedim olmadı..yardımınız için şimdiden teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...