Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
merabalar benimde bir sorum olcak photoshop u hobi olarak kullanıyorum..grafiker değilim...photoshop ta yaşlı bir bayanı nasıl gençleştirebiliriz? sorulara ve başka arkadaşların paylaştıklarına baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili umarım ikinci bir konu değildir! yaşlandırma anlatılmış..tersini deneyim dedim olmadı..yardımınız için şimdiden teşekkürler...

https://www.grafikerler.net/fotograflarda-prefosyonel-rotus-t54.html?t=54&highlight=retouch

buradaki anlatımımdan yola çıkarak aynı sekılde yüzdeki prüzleri kaybederek ayrıc akırışıklıkları temizleyerek biraz daha genç miş gibi gösterebilirsiniz...

SempatiC

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim bu yöntem işime yarayabilir bilgi paylaşımı için çok sağolun..yalnız bunu maskelerle yapılma şeklide vardı uzun zaman önce bir kere görmüştüm (nette) aynen böyle resimli anlatım ama maskelerle yaşlı bir kadını gerçekten oldukça genç gösteren bir yöntem bunun hakkında bilginiz varmı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar elinize sağlık...

bybarikat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mbwebtasarim.net
Bu benim yaptıgım banner..Bu Banner'i alltaki banner gibi resim kenarlarındaki çizgileri nasıl yok edebilirim ???
bozkurtikicopyuq2.gif

-----------------------------------------------------------------------------

bozkurtikieg4.jpg

bu hale nasıl sokarım resim kenarlarını _??

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
resimlerin kenarlarını yumuşatmaktan mı bahsediyorsunuz?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Eraser tool ile bunu yapmanız basit.
11123456789le6.gif

örnek resim yukarıdaki istediğiniz gibi ise. Klavyeniz in "E" tuşuna basarak sağ tuş tıklayın.Master diameter i resim yada fotoğrafın büyüklüğüne göre ayarladıkdan sonra hardness i "0" yaparak resimin yada fotoğraflarınızın kenarlarını bu şekilde silerek iç içe geçirebilirsiniz.

zeynep acar

🌱Yeni Üye🌱
photoshop 8 kullanmaya çalışıyorum,64 .MB lık tiff veya jpeg olan resimleri mail ile gönderebilmem için 1 MB ta çevirmem gerek nasıl yapıcağım konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşkrlr

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshop 8 kullanmaya çalışıyorum,64 .MB lık tiff veya jpeg olan resimleri mail ile gönderebilmem için 1 MB ta çevirmem gerek nasıl yapıcağım konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşkrlr

Eğer çalışmanızı baskı için değilde , sunum için kullanacaksanız. bir iki yolu var.

1- İmage Size ile dosya ebatını küçültebilirsiniz.
2-Save for web bölümünden Jpeg Quality yi de 50 yaparsanız. ciddi bir ufalma olacaktır.

Eğer baskı içinse sadece zip - rar gibi programlarla sıkıştırabilirsiniz ama bu sizin istediğiniz değerlere yaklaşamayacaktır.

SempatiC

🌱Yeni Üye🌱
Clone Stamp Tool (kısayolu (S)) ve Pathc Tool2u kullanabilirsin..

mert18

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bende yeniyimde 64 mb bi resim var elimde yaptigim bi resim bunu kb nasil düsüre bilirim boyutlariyla oynamadan yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler ...

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaslar bende yeniyimde 64 mb bi resim var elimde yaptigim bi resim bunu kb nasil düsüre bilirim boyutlariyla oynamadan yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler ...

kayıt esnasında jpeg options penceresindeki image options tan değerini 12den
3e düşürmeyi deneyin

receploji

🌱Yeni Üye🌱
photoshop ta çizim

27879545rx2.jpg

merhaba arkadaşlar.

yukarıdaki çizimi photoshopta yapmaya çalışıyorum.
doğru program mı kullanıyorum? bir de kenarlardaki bozuklukları nasıl gidereceğim?

nasıl bir çizim yöntemi uygulamam gerekiyor?

tşk.ler...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
27879545rx2.jpg

merhaba arkadaşlar.

yukarıdaki çizimi photoshopta yapmaya çalışıyorum.
doğru program mı kullanıyorum? bir de kenarlardaki bozuklukları nasıl gidereceğim?

nasıl bir çizim yöntemi uygulamam gerekiyor?

tşk.ler...

photoshopta, freehand de yada corel de çizebilirsin... Ama bence vektörel olarak çizmen daha iyi (freehand yada corel) resmi koyup üzerinden çizdiğin zaman yeni çizdiğin için kırıklıklar olmayacaktır zaten...

aman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence freehand bu cızım için en kolay yol basarılar

receploji

🌱Yeni Üye🌱
tşk.ler...
freehand de deniyorum onu psd ye aktaracakmıyım yoksa renkelndirme işlemlerini de freehand de mi yapacağım

melonsapka

🌱Yeni Üye🌱
101vg.gif

bu tarz resimlerin içine kendi resimlerimi yerleştirmek istiyorum...

yada...
ffcm6.jpg

Oğluşumun resimlerini bunun gibi fonlara yerleştirmek istiyorum..

Kesip yerleştirmek nasıl yapılıyor.......
Yardımcı olurmusunuz......Photoshop hakkında hiç bir bilgim yok..:( Yardım cd sini aldım fakat orda bu konuya ilişkin cvp bulamadım.....yardımınızı bekliyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...