Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop ile site tasarımı yaptım ancak

RH3

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar,
ben Photoshop'a yeni başladım.Yani ilk denemem bi site tasarımıydı.Siteyi tasarlamadan önce çalışma kağıdı açarken 800x800 yapmışım ancak siteyi "Save Web" diye bölümden kayıt ettikten sonra sitenin boyutu küçük geliyor.
Bunu nasıl düzeltecem.Dediğim gibi hiç bir bilgim yok daha yeni yeni bişiler yapmaya çalışıyorum ve cidden güzel oldu çok emek var üzerinde -tabi benim için:tongueout:"
lütfen yardımcı olabilirseniz ben onu tam site boyutuna nasıl getirebilirim.
NOT:Orda bir yerdde boyutlar büyüyordu ama resimlerde bi okadar genişliyordu :(

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma sayfanı açarken web kısmından aç.
800*600 uygundur bence.

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeni baslamis biri olarak, cok uc noktadan baslamissin sanirim.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım 1000*1000pixel yap, 100% yakınlaştır eğer cs4 kullanıyosan yukarda yakınlaştırma menüsünü görürsün, görüntüyü ekrana ortala, ekranda gördüğün kadar yerde çalış, bn öyle yapıyorum istersen bide bu yöndetim dene ve eğer 800*800 ise mutlaka pixel olmasına dikkat et...

RH3

🌱Yeni Üye🌱
çalışma sayfanı açarken web kısmından aç.
800*600 uygundur bence.
Hocam bir dahaki çalışmada bunu yapacağım çok teşekkürler ancak bu çalışmayı çöpe atmak istemiyorum :(
Yeni baslamis biri olarak, cok uc noktadan baslamissin sanirim.
Kesinlikle başladık bir işe ama acemilik işte.Boyut sorununu halletsem aslında geriye birşey kalmıyor.

arkadaşım 1000*1000pixel yap, 100% yakınlaştır eğer cs4 kullanıyosan yukarda yakınlaştırma menüsünü görürsün, görüntüyü ekrana ortala, ekranda gördüğün kadar yerde çalış, bn öyle yapıyorum istersen bide bu yöndetim dene ve eğer 800*800 ise mutlaka pixel olmasına dikkat et...

Acemiliğime verin ancak snırsam tam sorunumu anlatamadım.Sorunum elimde bir tasarım var.Bunu save for webs yaptıktan sonra index.html'yi açtığmda tam ekran olmuyor tasarım :(
daha açık nasıl anlatırım bilemedim :(
lütfen yardımcı olabilecek biri vr mı?

cevap yazan arkadaşlarıma ve yazacak arkadaşlarıma teşekkürlr :)

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen 800*800 yaptıysan zaten pencerede de o boyutta açılır tam ekran olması için ekranın boyutunda ölçü ayarlaman gerekir bence de galiba snn derdin bu değil nese anlayana kadar yazıcaz....:)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Image >> Canvas Size ı açın. New Size alanındaki Width ve Height deperlerini 1000 x 1000 px yapın çalışma alanı büyüyecektir. Sonra teker teker, eğer ki shapeler kullanmadıysanız tüm nesneleri baştan hazırlamalısınız.