Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar resmin önüne yarısaydam ama puslu bir tabaka koymak istiyorum bu efekti nasıl oluşturabilirim veya biri bana yapıp psd olarak verebilirmi rica etsem örenk olarak ek1'e bakabilirsiniz alttaki şerit gibi
Arkadaşlar resmin önüne yarısaydam ama puslu bir tabaka koymak istiyorum bu efekti nasıl oluşturabilirim veya biri bana yapıp psd olarak verebilirmi rica etsem örenk olarak ek1'e bakabilirsiniz alttaki şerit gibi
maalesef hocam ingilizdem yok yinede google çeviri ile yapmaya çalıştım olmadı türkçeleştiren siteler olmuş bu dersi ancak gösterildiği gibi bir buz efekti olmadı rica etsem siz yapıp psd dosyasını bana yollayabilirmisiniz.
maalesef hocam ingilizdem yok yinede google çeviri ile yapmaya çalıştım olmadı türkçeleştiren siteler olmuş bu dersi ancak gösterildiği gibi bir buz efekti olmadı rica etsem siz yapıp psd dosyasını bana yollayabilirmisiniz.
hocam çok teşekkürler anlayamadığım kısım ise arkaplanda kullandığımız resminde o kısmını kesip bulanıkklaştırma efekti vermem gerekiyormuş meğer inanın herşeyi yapmışım ancak o kısmı anlayamadığımdan yapamadım yoksa 50 kere denedim azimle, kafayı yememek için de sizden istedim iyikide istemişim şimdi hatamı anlayabildim yada eksikliğimi çok teşekkürler