Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben cs3 kullanıyorum dediğiniz gibi sağ tıklayıp load brushes dediğim zaman hiç birşey çıkmıyor brush dosyasının içi boş görünüyor neden acaba yardımcı olurmusunuz
Arkadasim ben Photoshop CS3 kullaniyorum. Programim yalniz ABR uzantilari kabul ediyor. Diger Vektörlerimin uzantilari ai / eps bunlari nasil kabul etmesini saglarim?
:surprised:Ben CS5 kullanıyorum. İndirdiğim brusları Preset dosyasında Brushes dosyasının içine koydum. Programı açtım ama o brushleri göremiyorum. Neden acep???
:surprised:Ben CS5 kullanıyorum. İndirdiğim brusları Preset dosyasında Brushes dosyasının içine koydum. Programı açtım ama o brushleri göremiyorum. Neden acep???