arkadaşlar photoshop da tablo çizmek istiyorum yardım ederseniz çok sevineceğim ama acil :(
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 12 Tem 2009 #1 arkadaşlar photoshop da tablo çizmek istiyorum yardım ederseniz çok sevineceğim ama acil
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 12 Tem 2009 #2 ANIL.YÜNCÜ' Alıntı: arkadaşlar photoshop da tablo çizmek istiyorum yardım ederseniz çok sevineceğim ama acil Genişletmek için tıkla ... Pen Tool ile... maus üzzerine sağ clik Stroke - Brush.... Ama Brush ayarları 1 px yapın Tablo çizmek için vektorel programlar kullanın daha mantırklı
ANIL.YÜNCÜ' Alıntı: arkadaşlar photoshop da tablo çizmek istiyorum yardım ederseniz çok sevineceğim ama acil Genişletmek için tıkla ... Pen Tool ile... maus üzzerine sağ clik Stroke - Brush.... Ama Brush ayarları 1 px yapın Tablo çizmek için vektorel programlar kullanın daha mantırklı
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 12 Tem 2009 #3 teşekkürlerr
kocagöz ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Tem 2009 Mesajlar 148 Tepkime puanı 1 26 Tem 2009 #4 bence de tablo çizmek için vektörel programlar kullanın ps de biraz uğraşırsınnız
ANIL YÜNCÜ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Haz 2009 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 28 Web sitesi www.dbrajans.com 27 Tem 2009 #5 kocagöz' Alıntı: bence de tablo çizmek için vektörel programlar kullanın ps de biraz uğraşırsınnız Genişletmek için tıkla ... evet ya çok uğraştırıyor bir yer düzgün olsa diğeri bozuk oluyor insan çileden çıkıyor
kocagöz' Alıntı: bence de tablo çizmek için vektörel programlar kullanın ps de biraz uğraşırsınnız Genişletmek için tıkla ... evet ya çok uğraştırıyor bir yer düzgün olsa diğeri bozuk oluyor insan çileden çıkıyor