Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Nasıl Yapılıyor?

HarryKewell99

🌱Yeni Üye🌱
Bu resmi bi yerden kestim, sormak istedigim yeri de siyah çizgi içine aldım. Buradaki gibi oval bir şekil nasıl yapılır? Pen tool ile düz oval çizmeyi biliyorum, fakat burda oval çizgi büyükten küçüğe doğru gitmiş ve ortadan sağa doğru da küçülmüş.

Nasıl yapabilirim böyle bir şekli?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım pen tool ile üzerinden çizeceksin bukadar :)
Pen tool kullanmayı bilmiyorsan çizemezsin orası ayrı ..

ahmetbroke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resmin orjinalini at ben yardımcı olam

HarryKewell99

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım pen tool ile üzerinden çizeceksin bukadar :)
Pen tool kullanmayı bilmiyorsan çizemezsin orası ayrı ..

Biliyorum, fakat orada küçükten büyüğe doğru gitmiş çizim. Ben pen tool aracını seçip çiziyorum, ve sonra sağ ile tıklayıp stroke path yerinden veriyorum, ve brush tool'u seçiyorum. Küçükten büyüğe gitmesi için ne yapmam gerekiyor?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Biliyorum, fakat orada küçükten büyüğe doğru gitmiş çizim. Ben pen tool aracını seçip çiziyorum, ve sonra sağ ile tıklayıp stroke path yerinden veriyorum, ve brush tool'u seçiyorum. Küçükten büyüğe gitmesi için ne yapmam gerekiyor?

brush tool a gerek yok, direkt pen tool ile çizebilirsin, kenarlarınıda sivri olarak pen tool ile ayarlayabilirsin. pen tool kullanımı ile ilgili araştırma yapmanı öneririm.

HarryKewell99

🌱Yeni Üye🌱
resmin orjinalini at ben yardımcı olam

Buyur resmin orjinali Sadece o oval kısım nasıl yapılıyor, onu merak ediyorum.

brush tool a gerek yok, direkt pen tool ile çizebilirsin, kenarlarınıda sivri olarak pen tool ile ayarlayabilirsin. pen tool kullanımı ile ilgili araştırma yapmanı öneririm.

Pen tool ile çizgi attıktan sonra brush tool kullanıyorum zaten, direk pen tool ile çizince kenarlarında hatalar oluyor.

ahmetbroke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu resmi bi yerden kestim, sormak istedigim yeri de siyah çizgi içine aldım. Buradaki gibi oval bir şekil nasıl yapılır? Pen tool ile düz oval çizmeyi biliyorum, fakat burda oval çizgi büyükten küçüğe doğru gitmiş ve ortadan sağa doğru da küçülmüş.

afedersin buzun surdu pc res attı kendi kendine

ahmetbroke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam nasıl yaptınız onu :sadsmile:
Görsel olarak anlatmanıza gerek yok, direk buraya yazarsanız da anlarım.

kardeşim noktalari ctrl tusuna basıp ayar verebilin tasıyabilin cizdiğin cizginin ustune basılı tutarsanda sekil verebilin 10 dkmı aldı benim ama pc cok kotu cok ksa süredede bitebilir

HarryKewell99

🌱Yeni Üye🌱
Çok hoşsun vesselam :) dur ben sana bikaç fırın ekmek göndereyim :)

durdur sen masrafa fazla girmi 15 sen yolla 15 de 10 fırında siteden toplarız ya

Bu yorumlarınıza gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim..

kardeşim noktalari ctrl tusuna basıp ayar verebilin tasıyabilin cizdiğin cizginin ustune basılı tutarsanda sekil verebilin 10 dkmı aldı benim ama pc cok kotu cok ksa süredede bitebilir

Sağolasın yardımın için..

Konu kilitlenebilir..

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Yok onlar analarının karnındayken öğrenmişler sana takılıyorlar aldırma bence Kaale alma :)
Salla Gitsin :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel arkadaşım ben sana iyice anlatayım :)
tool bölümünden pen tool u alıp resimdeki gibi çizelim ( pencil tool değil buna dikkat et.)
30233372.jpg

Bu tool ile tıkladığında parmağını sol tuştan çekmeden sağa sola çektirirsen eğim verebilirsin.
40933222.jpg

Uç kısma sivrilik vermek için son noktaya alt tuşuyla beraber tıklayıp çizime devam etmen gerekir.
94004595.jpg

85980105.jpg

74211105.jpg

14892539.jpg

Bukadar zor değil yapabilirsin :)) Kolaygelsin..

graFikir1

🌱Yeni Üye🌱
brush ayaarklarındanda yapabilirsin çizgi pen tool da yapmaadan önce brush ı efektleyerek bu hale getir ondan sonra pen toolla çiz ve brush la doldur...