Photoshopta yüklediğim hiçbir font çıkmıyor neden? yardım ederseniz sevinirim:)
svdylmz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Eki 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 22 Eki 2009 #1 Photoshopta yüklediğim hiçbir font çıkmıyor neden? yardım ederseniz sevinirim
vejdi ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Tem 2007 Mesajlar 1,642 Tepkime puanı 27 22 Eki 2009 #2 Fontları nereye yüklüyorsunuz ? Yüklenmesi gereken yer : Denetim masası >Görünüm ve Temalar>Yazı Tipleri fontları yükledikten sonra Photoshop prog. yeniden başlatın
Fontları nereye yüklüyorsunuz ? Yüklenmesi gereken yer : Denetim masası >Görünüm ve Temalar>Yazı Tipleri fontları yükledikten sonra Photoshop prog. yeniden başlatın
svdylmz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Eki 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 22 Eki 2009 #3 Teşekkür ederim oldu..daha önce windows tan fonts bölümüne yüklüyordum açılıyodu ama şimdi olmadı oraya yükleyince böylede yüklendiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum artık böyle yüklerim tekrar sağolun
Teşekkür ederim oldu..daha önce windows tan fonts bölümüne yüklüyordum açılıyodu ama şimdi olmadı oraya yükleyince böylede yüklendiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum artık böyle yüklerim tekrar sağolun