Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshoptan illustratore obje aktarımı?

chtdrn

🌱Yeni Üye🌱
selam

Bi sorunum var benim photoshoptan transparan halde yaptıgım bi objeyi 3 boyutlu hale getirmek icin illustratore atıorm ama illustratorde 3 boyutlu hale getirdigim zaman olusturudm objenin etrafında kutucuk cıkıo yani kutucugu 3 boyut yapıo benim sorunum ben photoshopta yazdıgım bi yazının illustratorde 3 boyutlu hale gelmesini istiyorum acil ihtiyacım var :)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
illustratorde 3 boyutlu hale getirip smart obje olarak photoshopa albilirsin

chtdrn

🌱Yeni Üye🌱
photoshop tan illustrator e atmaya calısıorm dostum

butterfly€ffect

🌱Yeni Üye🌱
photoshop tan illustratöre ne atarsan at olmuyo, text obje.. bi yolu var mı bilmiyorum ama ben de beceremedim.. ai den ps a atmak gibi bi yolda sorun yokken bunda olması şaşırtıcı geliyo ama ben de bulamadım :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
butterfly€ffect;885391' Alıntı:
photoshop tan illustratöre ne atarsan at olmuyo, text obje.. bi yolu var mı bilmiyorum ama ben de beceremedim.. ai den ps a atmak gibi bi yolda sorun yokken bunda olması şaşırtıcı geliyo ama ben de bulamadım :)

Vektörel formatı pixel tabana çevirmek kolaydır fakat pixel tabanı vektörele çevirirken aynı başarıyı sağlayamazsın. Bunda şaşılacak bir konu yok. İşin içine biraz daha girdiğinizde daha iyi anlayacağınıza eminim.

İyi forumlar.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Vektörel formatı pixel tabana çevirmek kolaydır fakat pixel tabanı vektörele çevirirken aynı başarıyı sağlayamazsın. Bunda şaşılacak bir konu yok. İşin içine biraz daha girdiğinizde daha iyi anlayacağınıza eminim.

İyi forumlar.

"Çok doğru" demek geldi içimden, diyeyim dedim... Çok doğru!

Ayrıca textmiş sonuçta, Illustratorda da yazılabiliniyor. :utann:

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet korkmayın illustratorden yanlız işin tuhafı photoshop taki 3d çok daha gelişmiş sonuçlar veriyor kullan ıonu gitsin. :) bu arada sanmıyorum ama kutu çıyor dediğin revolve ile yaptığında mı oluyor yoksa extrude and bevel damı. prewiev de mi oluyor yoksa onaylayıncamı ?

gate212

🌱Yeni Üye🌱
merhaba..photoshopta yaptığım bir çalışmayı illustratöre atıp orda devam etmek istiyorum,nasıl kayıt yapmalıyımki illustratörde ayrı ayrı katmanları görebileyim...yardım please??