Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photospota jpeg olarak kayıt yapamıyorum

efem752

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta hazırladığım dosyayı jpeg olarak kayıt edemiyorum uzun zamandır kullanıyorum ancak ilk kez başıma böyle bir hal geldi.
^^^^yeterli bellek olmadığı için en iyileştirilmiş olmadan ya da taban jpeg olarak kaydetmeye çalışın yeni adıyla kayd edilemedi^^^^
diye bir yazı çıkıyor. Belleğim de hard discimde boş sayılır nerdeyse.ancak ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Birde Photoshop dosyasını nasıl convert ederim bilen varmı acaba?

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Photoshopta hazırladığım dosyayı jpeg olarak kayıt edemiyorum uzun zamandır kullanıyorum ancak ilk kez başıma böyle bir hal geldi.
^^^^yeterli bellek olmadığı için en iyileştirilmiş olmadan ya da taban jpeg olarak kaydetmeye çalışın yeni adıyla kayd edilemedi^^^^
diye bir yazı çıkıyor. Belleğim de hard discimde boş sayılır nerdeyse.ancak ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Birde Photoshop dosyasını nasıl convert ederim bilen varmı acaba?

Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin,
convert ten kastınız nedir, çalışma içerisinde kullandığınız fontları convertlemek mi acaba, (layer panelinde yazı layerini seçip sağ tık resterize type yapmanız yeterli)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Zaman zaman benimde başıma gelmişliği vardır, Yetersiz bellekten kaynaklanıyor genellikle.
Açık olan diğer programları kapatın, ve çalışmayı Layer / flatten images yaparak tekrar export etmeyi deneyin.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Çalışmaya başlamadan önce ctrl + N dedikten sonra açılan penceredeki ayarlarda color mode var onun karşısında renk biti var ... 8 Bit 'te ctrl + alt + s diyerek jpeg alırsın, ama 16 bit te asla alamazsın...Eğer ki çalışmanı 16 bitlik sayfa da açmışsan jpegleyemezsin...Jpeg lemek için acdsee programını kullanabilirsin...