Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pınar balık ilgili bi çalışma arıyorum.Lütfen yardmcı olurmusnz.
Arkadaşyar pınar balık ve babalar günüyle ilgili bi çalışma hazırlıcam ama aklıma bşy gelmior acaba bana brz fikir verirmisnz. bu arada babalar günü ve pınar balık aynı konu olck yani ayrı konular değil.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.……. (Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)
Ayrıca böyle yardım istemeniz sizin yararınıza olacak birşey değil. Siz tasarımınızı yapın, neler düşündüğünüze bakalım, eleştiriler doğrultusunda en doğruyu bulun.
1.Hazırlanacak çalışma nasıl bir çalışma ? (Afiş,broşür,logo,kartvizit) 2.Siz zihninizde canlandırdığınız tasarımı hazırlayıp buraya yükleyin.Bizler de gördüğümüz aksaklıkları varsa destekleyici fikirlerimizi sizinle paylaşırız.