Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pizza Hut | Menü Tasarımı

Benzer konular

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emegine sağlık diyorum..

*Keşke beyaz kareyi kırmızı kareye ortalasaydın daha hoş görünüceğini düşünüyorum.
*Pizza fotoğraflarının üstünü fiyat ile kapatman pek terçih edilecek bir durum degildir daha farklı bir yöntem deneye bilirdin.
*Fiyatları fotoğrafların üzerine kapatman müşterinin pizzayı seçerken zor tercih yapmasına neden olucaktır.
*Adreste kullandıgın font seçimin okunaklı degil.Adresi okunurluklugu konusunda problem olabilir.
* (Desıgn canodabaşı) armanın bence orda olmaması gerek.Kırmızı kullandıgın zeminin en alt sağ veya sol tarafında olması daha şık durucagına inanıyorum....

Emeğine sağlık.
Başarılar diliyorum....

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorum harika beyaz kare kısmı benim hoşuma gitti...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
İlk önce elinize sağlık fakat Pizza Hut gibi büyük bir şirkete yakışacak tasarım değil sarmaşık vektörler hiç oraya olmamış arka fona pizza hut'ın logosunu backrount olacak şekilde fazlalaştırıp kullandığınız kırmızının bir açık tonuyla kullanabilirdiniz beyaz kare alanı kağıtı büker gibi kırışık kullanabilirsiniz iç hatlarda elipsler ve fiyat güzel olmuş alttaki adres bölümüde çok kötü olmuş hem renk seçimi olarak hem büyüklük açısından söyleyeceklerim bu kadar başarılar dilerim.