Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pizzeria Logo ve Kartvizit

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üniversitesini okuyupta yanımda çalışan emelin çalışmalarına 5 basasr :) güzel güzel hele ilk çalışmansa süper güzel gidiyo devam etmelisin ;)

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmanızı beğendim. diğerlerinde font konusunda sıkıntı yaşamışsınız. orjinallerini gördükten sonra tekrar yorum yapacağım.

Kursu bitirip grafiker olduğunuzu sanacaksınız. Sonra bir sürü iş başvurusunda bulunacaksınız. Sonra, hasbel kader az maaş talep ettiğiniz için bir yere kabul edileceksiniz. Sonra, 2 ay sonra işsiz kalacaksınız. Bu senaryoyu 3-5 kere tekarladiktan sonra bu forum sayfalarına işsizim maaşimi alamadım sigortam yapilmadı vs diye yazacaksınız. Bu sizin zamanınız size kolay gelsin. Tek ricam, gerçek grafik egitimi almış insanların önünü kapatmayın...
Nüket hanım medyummusunuz grafikermisiniz falcımısınız anlamadım.

anlaşılan bu yazdıklarınız geçmişte başınıza gelmiş. şimdi yolunuzu bulmuşsunuz ve birinin sizin yolunuzu kapatacağından korkuyorsunuz.
merak etmeyin bu arkadaşın sizin yolunuzu kapatacağını sanmıyorum. 2 aydır kurs gördüğünü anlatmış zaten.

eleştirileriniz grafiker adaylarına yol göstermeye çalışan bir yetkiliye yakışsın lütfen.

şuan ne için burda olduğunuzu anlamadım.

başarılar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Varsayılan.
Nüket hanım ne bir medyum, nede falcı o işini yaparak türkiyeye kendini kanıtlamış bir grafik tasarımcı ambalaj sektöründe büyük alış veriş merkezlerinin tezgahlarını süsleyen bir çok ürün çalışması mevcut. Kendisini bu denli türkiyeye kanıtlamış bir kişi yeni 2 aylık bir grafiker adayi için bir şey söylüyorsa kötü bir yol değildir.
Ayrıca nüket hanımın mesajlarında eğitim şart felsefesi vardır mesajları iyi okuyarak kişilere bu şekilde kişisel mesajlar yazmayınız...

Bu mesajdan sonra alakasız polemikler ve konu ile alakasız tüm mesajlar silinecektir.

UnKnOwNReaL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilki çok basit ama 2. ve 3. de guzel bı uyum var goze hos gelıyo

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
keşke daha net yükleseydin ayrıca her çalışmanda çok fazla renk ve şekil var daha sade çalışırsan senin avantajın olur ....

BAŞARILAR

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yapılan bütün yorumları tek tek okudum
%80 ini tartışma oluşturmuş
arkadaşlar burası ben iyi bilirim sen kötü bilirsin, ben tecrübeliyim sen acemisin sitesi değil
burası bu işe gönül vermiş yeni veya eski herkesin paylaşım yeri
baştan beri logoları değerlendiriken hiçbizaman bakmadım üye yenimi eskimi diye bakmıyorum
ilk bakışta ne dikkatimi çektiyse onu yazıyorum
bende bu işe yeni başlayan biriyim bu işi hobi olarak yapıyorum ve benim gibi arkadaşların daha hassas karşılanması düşüncesindeyim
sizler yani grafikerlerin eline su dökemeyiz tabiki ama bizede yol gösterin ve bunu yaparken kırıcı değil yapıcı olalım
teşekkürler

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim yazdıklarımı kursta öğrenemezsiniz...
iki yolu var,
1. İlgili bir fakültede grafik eğitimi alarak öğrenebilirsiniz.
2. Gerçek bir ustanın yanında uzun vadeli çıraklık yaparak öğrenebilirsiniz. (sansınız varsa)

Sölenecek birşey bırakmamışsınız N:alkis:üket hanım

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neden kimileri eleştirilerini öneri ile sunmaya çalışırken, kimileri ise kendilerine kibir takınıp "sen bu işi yapamazsın evladım, hiiç bulaşma" tavırlarına giriyor, anlamak mümkün değil. Logo çalışmanıza yorum yapmak için geldim fakat ne yazık ki gördüğüm gereksiz bir (bana göre böyle şeyler reklam amaçlı) tartışma sonucu logonun neye benzediğini bile hatırlamaz hale geldim.

Her neyse, umarım herkes bu işi annesinin karnındayken öğrenmediğini anlar.
Bence ilk çalışmanızın üzerinde geliştirme yapabilirsiniz. Böyle sert ithamlara aldırıp kendi hevesinizi kırmayın. Bizim de acemilik aşamasında paylaştığımız şeylerde hevesimiz çok kırılmıştı ama bunun hiç kimseye faydası olmaz. Kendinizi her yönde istedikten sonra geliştirebilirsiniz. İnsanoğlunun özelliği bu, yetenek !

İyi çalışmalar.