Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bir prodüksiyon firması için hazırladığım kurumsal çalışma. İstek üzerine ciddi ve düşünmeyi çağrıştıran bir iş hazırladım. Eleştirilerinizi beklerim
Logotype güzel zaten o kesin. Kurumsalın sunumuda hoş. Antetli kağıdın altındaki yatay amblem orayı biraz kaba göstermiş sadece gözüme takılan o var. Çalışmalara pek yorum yapmam ama seninkini görünce karaladım birşeyler eline sağlık. Furkan Zararsız
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.……. (Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)
Tarzınız gayet iyi. Gözüme takılan tek nokta antetli, zarf, kartvizit te farklı tasarımların olması. Bu kurumlsal kimlik için sıkıntılı bir durum. Tüm tasarımların benzer olması gerekmekte... Tebrikler.
Tarzınız gayet iyi. Gözüme takılan tek nokta antetli, zarf, kartvizit te farklı tasarımların olması. Bu kurumlsal kimlik için sıkıntılı bir durum. Tüm tasarımların benzer olması gerekmekte... Tebrikler.
Antetli kağıt üzerine yazı yazılabilmesi için üretilen bir malzeme olduğundan zemin koymam antetliye elimden geldiğince. Çalışmalarında kitap gibi olmasını da istemedim yüzey oranı ve girecek yazı/bilgi miktarı zaten farklı olmak durumunda. Bu yüzden tasarımın birbirini andırdığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.
Zaten logoyu teslim edicem zaman 3 farklı kullanım tarzıyla teslim edicem burdaki kurumsalda 3 farklı kullanım şeklini de kullanmış oldum. Yani amaç müşteriye kullanım tarzlarını göstermek bi anlamda.
Antetli kağıt üzerine yazı yazılabilmesi için üretilen bir malzeme olduğundan zemin koymam antetliye elimden geldiğince. Çalışmalarında kitap gibi olmasını da istemedim yüzey oranı ve girecek yazı/bilgi miktarı zaten farklı olmak durumunda. Bu yüzden tasarımın birbirini andırdığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.
Zaten logoyu teslim edicem zaman 3 farklı kullanım tarzıyla teslim edicem burdaki kurumsalda 3 farklı kullanım şeklini de kullanmış oldum. Yani amaç müşteriye kullanım tarzlarını göstermek bi anlamda.