Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Platonmedya kurumsal kimlik

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar bir prodüksiyon firması için hazırladığım kurumsal çalışma. İstek üzerine ciddi ve düşünmeyi çağrıştıran bir iş hazırladım. Eleştirilerinizi beklerim

platonkurumsal05byk0505.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renkler, font seçimi yerleşim kesinlikle çok başarılı. Sade ve abartıdan uzak.
Tebrik ederim.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başarılı tebrik ederim birde üsteki çizimin kenarında insan slüetimi var ?

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
insan silueti derken? Amblemde zaten platonun sliueti var. Onu kullandım bütün işlerde.

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler İŞTE BUDUR dedirtti yani ...

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logotype güzel zaten o kesin. Kurumsalın sunumuda hoş.
Antetli kağıdın altındaki yatay amblem orayı biraz kaba göstermiş sadece gözüme takılan o var. Çalışmalara pek yorum yapmam ama seninkini görünce karaladım birşeyler eline sağlık. :)
Furkan Zararsız

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Konunun yanlış yere açılması:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar için sağolun.
Antetlideki amblemi koyarken bana da garip geldi artık bir hareket kazandırma adına yaptığım bir şeydi.

Konunun taşınması garip geldi logo-kurumsalın yeri orası değilmiydi zaten.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Tarzınız gayet iyi. Gözüme takılan tek nokta antetli, zarf, kartvizit te farklı tasarımların olması. Bu kurumlsal kimlik için sıkıntılı bir durum. Tüm tasarımların benzer olması gerekmekte... Tebrikler.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tarzınız gayet iyi. Gözüme takılan tek nokta antetli, zarf, kartvizit te farklı tasarımların olması. Bu kurumlsal kimlik için sıkıntılı bir durum. Tüm tasarımların benzer olması gerekmekte... Tebrikler.

Antetli kağıt üzerine yazı yazılabilmesi için üretilen bir malzeme olduğundan zemin koymam antetliye elimden geldiğince. Çalışmalarında kitap gibi olmasını da istemedim yüzey oranı ve girecek yazı/bilgi miktarı zaten farklı olmak durumunda. Bu yüzden tasarımın birbirini andırdığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.

Zaten logoyu teslim edicem zaman 3 farklı kullanım tarzıyla teslim edicem burdaki kurumsalda 3 farklı kullanım şeklini de kullanmış oldum. Yani amaç müşteriye kullanım tarzlarını göstermek bi anlamda.

canan aycan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Antedli kağıtta yatay ablem ve çizgiyi kaldırın bence
HARİKA bi iş olmuş Tebrikler.

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma... sanırım cd zarfında logonun gözünü koymayı unutmuşsunuz.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Antetli kağıt üzerine yazı yazılabilmesi için üretilen bir malzeme olduğundan zemin koymam antetliye elimden geldiğince. Çalışmalarında kitap gibi olmasını da istemedim yüzey oranı ve girecek yazı/bilgi miktarı zaten farklı olmak durumunda. Bu yüzden tasarımın birbirini andırdığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.

Zaten logoyu teslim edicem zaman 3 farklı kullanım tarzıyla teslim edicem burdaki kurumsalda 3 farklı kullanım şeklini de kullanmış oldum. Yani amaç müşteriye kullanım tarzlarını göstermek bi anlamda.

Hmm... Açıklamanız için teşekkür ederim. Amacınızı anladım. Başarılarınızın decamını dilerim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoş bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok iyi tebrikler