Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Plotter kıvrımlı harfleri köşeli olarak kesiyo

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba benim converter ile sorunum var. usb 232 converter aldım ancak yazılımı yok. nerden bulbilirim

Senin dediğin usb to rs232 converterlar, driverları yüklendiğinde bilgisayarım sağtuş - özellikler - donanım -aygıt yöneticisi - bağlantı noktaları içinde com port olarak gözükecektir . Folyo kesim makinesinin kurulum aşamasında buradaki com numarasını kullanacaksın. Şayet senin demek istediğin driver ise modelini markasını hiçbirşeyini yazmamışsın bu durumda bişey söylemek oldukça zor.

Saygılarımla
İbrahim KOÇAK

karizmatikserseri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar elimde şu anda mutoh marka ploter var dongle hatası veriyor istanbulda bir firma var sadece ve EasySign adlı programı vermişler corel kurdum ama bir türlü corelden direkt yazdırma gibi bir şey bulamadım işin kötü yanı bu program demo tam sürüm olrak kullanamıyorum. lütfen yardım edermisiniz. bu arada ben bu ploter ile askerde çalışıyorum yani ticari olarakişletmiyorum bu :(

korkaks

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
t.me
evet aynen bendede bu sorun var bendede roland var flexi kullanıyorum corelden kopyalıyorum dediginiz gibi kırık cıkıyo yuvarlak hatlar