Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

portre çalışması başlangıcı

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eeee...Bayram çok oldu geçeli.Merakla bekliyorum :))

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
aazzaa.jpg

bu arada başlığa eklemeyi unutmuşum. Mouse ile yapıyorum..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
biraz daha işlermiyim bilmiyorum:)

nurunk305z305.jpg

Not: Reyhanımın isteği üzerine dekoltesini kapattım :D

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Aşamaları izledikçe, tablet kullandığınızdan emindim neredeyse. Mouse deyince şok oldum. Umarım bilek destekli mouse pad kullanıyorsunuzdur.

Hiç bu tarz çalışması olmayan biri olarak yüzeysel fikrimi söyleyebilirim sadece: Çook güzel görünüyor :)

Bütün aşamaları uygun geçişlerler peşpeşe ekleyip, bir slaytşov, gif, v.b. haline dönüştürmeyi de düşündünüz mü? Bu konunun tek dosyalık bir özeti olurdu.. :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Aşamaları izledikçe, tablet kullandığınızdan emindim neredeyse. Mouse deyince şok oldum. Umarım bilek destekli mouse pad kullanıyorsunuzdur.

Hiç bu tarz çalışması olmayan biri olarak yüzeysel fikrimi söyleyebilirim sadece: Çook güzel görünüyor :)

Bütün aşamaları uygun geçişlerler peşpeşe ekleyip, bir slaytşov, gif, v.b. haline dönüştürmeyi de düşündünüz mü? Bu konunun tek dosyalık bir özeti olurdu.. :)

inanın sabaha kadar elim ağrıdı... hatta laptop kullandığım için dokunmatik mouse ile parmak ucumla yapmaya çalıştım ama olmadı :D aslında cintiq hayalim var ama sanırım şu ara zor görünüyo. inat etmiştim illa onu alıcam diye ama artık en kısa zamanda 1 tablet almalıyım sanırım.

biraz evvel bir arkadaşımın eleştirisi doğrultusunda çizimimdeki orantı hatalarının farkına vardım.. ama 1 süre bu hatunla çalışmak istemiyorum :) daha sonra düzeltmeleri yapıp dediğiniz gibi birşey hazırlayabilirim.. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için:) sağolun...

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ediyorum. Elinize sağlık gerçekten güzel görünüyor.
Ufak tefek şeyler var ama o kadar önemli diğil tabi. Birde elinde tuttuğu lambadan ışık yayılsa etrafa çok hoş durur.
Arkadaşın dediği gibi de GIF yaparsanız aşamaları, 10 numara bi çalışma olur :))
Elinize sağlık kolay gelsin...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nihayet bitti sanırım :)
Çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
biraz daha işlermiyim bilmiyorum:)

nurunk305z305.jpg

Not: Reyhanımın isteği üzerine dekoltesini kapattım :D

kıyamam nurummmmmm çok güzel olmuş.harika tek kelimeyle eline sağlık.çok beğendim canım...o ne kibar eller ne zarif bi duruş.senin elinin değdiği herşey güzelleşiyor adeta.sen varsın işin içinde güzel olmaz mı hiç..hele ben az dekoltesiz olsun dedim diye incelikle bunu düşünüp yapman ayrı güzellik.kız izin çıktı benden nüüü resmi yap bi tane evime asacam.baş köşeye hemde....canımmm başarılarının devamını dilerim...:kiss1::kiss1::kiss1::kiss1::kiss1:

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ediyorum. Elinize sağlık gerçekten güzel görünüyor.
Ufak tefek şeyler var ama o kadar önemli diğil tabi. Birde elinde tuttuğu lambadan ışık yayılsa etrafa çok hoş durur.
Arkadaşın dediği gibi de GIF yaparsanız aşamaları, 10 numara bi çalışma olur :))
Elinize sağlık kolay gelsin...

biraz zaman geçip kırmızılı kızı özlersem düzeltmelerini yapıcam :) ve dediğiniz gibi her aşaması olmasa da elimde bulunanlarla bir gif hazırlayabilirim. İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum graffi3D :)

Nihayet bitti sanırım :)
Çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık.

tam bitmiş sayılmaz ama az çok kişiliği, ürkekliği ve kırmızılığı oturdu gibi :) teşekkür ediyorum Nihat Baysal, sizin teşvik ediciliğinizin katkısı büyük oldu bu aşamaya gelmesine :)

kıyamam nurummmmmm çok güzel olmuş.harika tek kelimeyle eline sağlık.çok beğendim canım...o ne kibar eller ne zarif bi duruş.senin elinin değdiği herşey güzelleşiyor adeta.sen varsın işin içinde güzel olmaz mı hiç..hele ben az dekoltesiz olsun dedim diye incelikle bunu düşünüp yapman ayrı güzellik.kız izin çıktı benden nüüü resmi yap bi tane evime asacam.baş köşeye hemde....canımmm başarılarının devamını dilerim...:kiss1::kiss1::kiss1::kiss1::kiss1:

canım arkadaşım benim :) senin bu güzel yorumlarındır asıl herşeyi güzelleştiren:)
güzelliği on'par etmez bu sende ki güzel yürek olmasa :) sevgiler ve teşekkürler..

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet başarılı bir iş olmuşş. hatta mause ile yapılmış bir çizim için fazla başarılı olmuş. galiba tek sorunışıkla ilgili. karakterin yüzüne , vicuduna vuran ışık elindeki gaz lambasına ait değil.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
gayet başarılı bir iş olmuşş. hatta mause ile yapılmış bir çizim için fazla başarılı olmuş. galiba tek sorunışıkla ilgili. karakterin yüzüne , vicuduna vuran ışık elindeki gaz lambasına ait değil.

haklısın uysaltimsah.. taslaksız başlayınca, lamba sonradan eklenince kompozisyona öyle oldu :) baktım yüzündeki ışık güzel durdu, lambanın ışığını cılız bıraktım.. yakında tablet ile yaptığım çizimleri yüklemeye başlicam .. teşekkür ediyorum yorumun için..

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok başarılı bir çalışma olmuş, tebrik ederim.. Ufak tefek sorunlar düzeltilebilirler.

Ancak bence çalışmayı bu şekilde sonlandırıp parıl parıl parlayan bu güzel kadını, içindeki ateşi etrafını ışıldatmaya yetmeyen bir gaz lambasıyla karanlıklar içinde endişe dolu halde bırakmayın... Onun etrafına da hayat verin... derim :)

İyi çalışmalar... Saygılarımla...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı bir çalışma olmuş, tebrik ederim.. Ufak tefek sorunlar düzeltilebilirler.

Ancak bence çalışmayı bu şekilde sonlandırıp parıl parıl parlayan bu güzel kadını, içindeki ateşi etrafını ışıldatmaya yetmeyen bir gaz lambasıyla karanlıklar içinde endişe dolu halde bırakmayın... Onun etrafına da hayat verin... derim :)

İyi çalışmalar... Saygılarımla...

Başarılı bulduğunuzu benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim:)

koyu bir karanlığa hapsetmeliydim ki endişesi anlamlansın.. etrafına hayat verseydim onun ışığını farkedemeyebilirdiniz:) lambanın ışığı da bu ifadeye hizmet etmek için bu kadar cılız..

Bende saygılarımı sunarım efenim..

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
bitmiş haline baktığımda yüzümdeki ifadeyi görmen, eksikleri tamamlaman için sana yeterince güç verirdi sanıyorum :) harikulade.. ellerine ve tabi ki bileğine sağlık ;)
çalışmalarını takip ediyor olacağım.
selametle...

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tüm kalbimle tebrik ediyorum... Çalışmalarının takipçisi olacağız sanırım :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
bitmiş haline baktığımda yüzümdeki ifadeyi görmen, eksikleri tamamlaman için sana yeterince güç verirdi sanıyorum :) harikulade.. ellerine ve tabi ki bileğine sağlık ;)
çalışmalarını takip ediyor olacağım.
selametle...

Tatsız başlayan günümü yorumlarınızla güzelleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum aiDesign :) Verdiğiniz bu güç size yeni çizimler olarak geri dönecektir :giggle: Sağolun, varolun...

Tüm kalbimle tebrik ediyorum... Çalışmalarının takipçisi olacağız sanırım :)

Çok teşekkür ediyorum MehmetBaran... Yılbaşından sonra yeni çalışmalarımla huzurlarınıza çıkarım diye umuyorum :)

ASEGOTESTO

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım helal olsun ben bu konuda acemiyim bır yolgosteren olurmu acaba banada

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadasım helal olsun ben bu konuda acemiyim bır yolgosteren olurmu acaba banada

ne tesadüf :) ben de acemiyim.. burda işlerinizi paylaşa paylaşa, eleştiriler doğrultusunda düzeltmeler yapa yapa, diğer çalışmaları inceleye inceleye kendi yolunuzu çizersiniz diye düşünüyorum.. ikileme yapa yapa cevap yazmak ne saçmaymış :))

helal etmenizden anladığım kadarıyla çalışmamı beğendiniz.. yorumunuz için çok teşekkür ediyorum:)