Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

portre çalışması başlangıcı

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Nur tebrik ederim seni bende tablet alıp bir an önce çizimlerime başlayacağım..Hatalar var zamanla düzeltilecektir.Yinede ilk çalışma ya göre bence gayet iyi..Tablet aldıktan sonra çalışmalarının güzellliğini şimdiden hissedebiliyorum.
Canım tebrik ederim seni takip ediyor olacağım..Merakla bekliyorum..:);)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadasım helal olsun ben bu konuda acemiyim bır yolgosteren olurmu acaba banada

Nur tebrik ederim seni bende tablet alıp bir an önce çizimlerime başlayacağım..Hatalar var zamanla düzeltilecektir.Yinede ilk çalışma ya göre bence gayet iyi..Tablet aldıktan sonra çalışmalarının güzellliğini şimdiden hissedebiliyorum.
Canım tebrik ederim seni takip ediyor olacağım..Merakla bekliyorum..:);)

yorumun çok teşekkür ediyorum sirine24 lakin ilk çalışmam değil :) bileğimi bu uğurda çok yordum ama hala birşeye benzetemedim :)) tablet aldıktan sonra bende coşacağımı hissediyorum.. Fazla bekletmem umarım :)

ben böyle bişey görmedim şahane olmuş tebrikler, resimdeki model arkadaş tanıdıkmı ?

benim hatunlarımdan biridir kendisi :)) çizimlerimde kah ben geçiyorum ayna karşısına kah modelle çalışıyorum.. ama geneli hayalidir burda olduğu gibi.. teşekkür eder, daha çok görülmeyen şeyler göstermek ümidiyle derim :D