Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Portre

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar aslında bu işten hiç anlamam.Ancak bazı çalışmaları takip ettim sitede.Haddim olmayarak bende bi kendimi sınayayım dedim.Daha önce Telefon ve Saat illüstrasyonu yapmıştım.Baya hatalarım vardı.Aslında bu çalışmada da çok hatam var bunun farkındayım.Pek sergilenecek bir çalışma değil.Ancak dediğim gibi pek anlamadığım için hoşgörünüze sığınıyorum.

Unutmadan söyleyeyim.Çalışma tamamen corel de yapılmıştır.

izim.jpg

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık kendini geliştirmen adına güzel çalışma...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gölgelendirme ve dolgulara dikkat ederseniz daha güzel çalışmalar çıkabilir...En azından kendi hatalarınızı görmeniz güzel...Kendinizi geliştirmek adına fena değil, durmak yok çalışmaya devam =)

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Deniz'e katılıyorum;gölgelendirmelere biraz daha dikkat ederseniz daha hoş çalışmalar çıkar ortaya elinize sağlık

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Biraz yüz hatlarında gölgelendirmeler ve saçların dalgasını yönünü belirten gölgelerle çalışmanıza daha bir gerçekçilik katabilirdiniz,ilk çalışmaya göre güzel, daha detaylı çalışmalarınızı bekleriz emeğinize sağlık.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Kendini daha fazla geliştirmek adına çizgiromanları incelemeni tavsiye ederim. Bende bu konuda kendimi geliştirmeye çalışanlardanım. Benim izlediğim yol bu. Çünkü net bir şekilde gölge ve ışıklandırmayı çizgiromanlarda görmek mümkün.

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmansa gayet başarılı gölgelendirme uygulamamışsın özellikle saçlarda

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslına bakarsanız aklıma bu tür çalışmalar hiç gelmemişti.Sadece kendimi denemek açısından yapmaya çalıştım.Yorumlar için teşekkürler.