Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

product installation unsuccessful, please reinstall (error 24) sorunu

macman09

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bütün işlerim alt üst oldu matbaada bu sorunun bi çaresine bakmak gerekiyor lütfen yardım:(

maytel

🌱Yeni Üye🌱
ben şu an tarihi geri aldım ve açtım programı..

geantes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Win 7'de ben de tarihi geri aldım çalıştı. Ama her ihtimale karşı X5 kurun ben öle yaptım.

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kesinlikle Düzeldi

ama programı tekrar açıp kapatınca yada resetleyince düzeliyor tabiki bizimki orjinal ama cracklide yapıyor orjinalde yapmıyormu dye bir kural varmı bilmiyorum orjinal olduğu halde bizdede yapıyor coreli açarken f8 reset yapınca düzeliyor bazende resetlemeden düzeliyor olayı anlayamadım neden kaynaklanıyor

valla teşekkür ederim en basit ve kısa yol benimkide orjinal değil ve X4 oldu ilgilenenlere duyurulur

MoToRiTeR

🌱Yeni Üye🌱
win 7 64 bit kullanıyorum ve sorunum sayenizde halloldu çok teşekkür ederim herkese

MoToRiTeR

🌱Yeni Üye🌱
pc yi yeniden başlattım ama sorun tekrar karşıma çıktı ve bu sefer f8 ile de açmıyor :crying:

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet aynı sorunla bende dün karşılaştım sanırım dediğiniz gibi crack versiyonu olduğu için kaldırıp kurunca düzeldi.

viooltje

🏅Acemi Tasarımcı🏅
error 24 sorunu bende de var bi kac gundur.
systeem herstel yaptim bi kac gun onceye ama hala acilmiyor. simdi bide bir ay onceye alicam bakalim

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Selamlar,
Bu "Error 24" bende de çıktı, sistem tarihini bir ay geri alarak Corel'i açtım. Bununla ilgili birkaç sorum olacak. 1.Soru : Bir ay sonra Corel tekrar kapanır mı? 2.Soru : Sistem Tarihini bir ay geri aldığım için Corel haricinde(MSN gibi) programlar olumsuz etkilenir mi? 3.Soru : Bu sorun İşletim Sisteminin(Windows) versiyonunda mı kaynaklanıyor yoksa Corel Firmasının korsan programlara karşı geliştirdiği bir yöntem midir? Son soru olarak : Bu engeleme sadece X4 için mi yoksa tüm korsan Corel sürümleri için midir? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

ufuk.yildirim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkdaşlar ne 1 ay geri almak nede corel e reset atmak işe yarar. tek yapmanız gereken exe.dosyaları düzgün çalışan bir X4 bulup tekrar kurulum yapmak. internetten aşağı yukarı 6 corel X4 download ettim fakat hiç birinin key i uyuşmadı. daha sonra eski arşivimden farklı x4 bulup kurulum yaptım 1 haftadan beri kullanıyorum şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım. diğer bir seçenek ise x5 i kurmak yanlız onunda key ve aktivasyonunda sorun yaşanır diye düşünüyorum....

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ufuk bey, o bahsettiğiniz X4 exe dosyalarına nasıl ulaşabiliriz. Bu exe dosyalarını gönderme imkanınız var mı?, teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

Not : Bu sorunun Windows'la bir ilgisi var mı?

mcirpan

🌱Yeni Üye🌱
çözüm mesajı atmıştım silinmiş...!!!

Son düzenleme:

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar, Corel Draw X4 düzgün açılmasıyla ilgili bilgisayarcı arkadaştan şöyle bir şey duydum : Windows SP3 yüklenirse Corel düzgün açılır, benim kullandığım bilgisayar SP2 yüklüdür, yanılmıyorsam Corel'inde servis paketleri var, kullandığım Corel'de hiç bir servis paketi yüklü değildir, Corel ile ilgili her hangi bir servis paketini yüklesem bu sorun hal olur mu?. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yadımınız için teşekkür ediyoruz, bunu nasıl kullanacağız, nasıl uygulayacağız?, ben bir şey anlamadım. Uygulamasını biraz anlatabilir misiniz?, tekrar teşekkür ediyorum.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Allah razı olsun, çok çok teşekkür ediyorum.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sn.mcirpan aşağıdaki forum kuralını okursanız mesajlarınızın neden silindiğini anlarsınız.

Warez-crack-serial- ücretli program:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack konuları ve sitelerinin tanıtımının yapılması yasaktır. Türkçe ve yabancı sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak ve Türkçe program veya yabancı programların crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuzda her tür mp3 ve ses dosyası Türkçe veya İngilizce ( diğer diller ve sözsüz müzik eserleri )yayınlanması yasaktır.

mcirpan

🌱Yeni Üye🌱
Nihat bey merhaba...
Özür dilerim...
kusurma bakmayın...

burockdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bulunabilen en iyi çözüm kaldır tekrar kur sorun tamamiyle ortadan kalkıyor...

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Ben öyle yaptım, ama, olmadı, Ekle-Kaldır'dan Corel ve Corel'e bağlı ne varsa kaldırdım, C'de Corel ile ilgili ne varsa kaldırdım, tekrardan kurdum gene açılmadı. Ben nerden hata yapıyorum. Bana söylenenler, Corel'i kaldırsak dahi, kırıntıları sistemden silinmiyormuş, gerek format atmak lazımmış. Corel'i başka şekilde sistemden kaldırmanın yöntemi var mı?, teşekkür ediyorum.