Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım sana yardımcı olayım eklemek istediğin resmi masa üstüne al.İmgur adlı siteye gir.Brovse ye tıkla masa üstündeki resmini çağır.Resmin siteue inince en üstteki direct link yazan yerdeki linki kopyala ve grafikerler net sitesine msj yazdığın alandaki grafik ekle bölümüne yapıştır.(resmin Rgb olduğuna ve 72 dpı olduğuna dikkat et) kolay gelsin kardeşim.
resim gözüküyor resimde sorun yok. tam olarak konuya hakim olamadığım için bir yorum yapmam zor. lakin gözüme şöyle birşey takıldı. en üstte çok ciddi bir hava varken alta indikçe daha eğlenceli bir hava var afişte. ben böyle algıladım en azında. sebebi de kullandığın şekiller ve en alttaki dalgalı mavi alan. bir de bu mavi alanda olan logoların boylarını eşitlersen daha iyi olur. ve sayfaya eşit olarak dağıtırsan. onun dışında bu afiş ile anlatmak istediğini yazarsan sevinirim
Avrupa birliği gençlik projeleri kapsamında bir grubumuz var projeler yapıyoruz projemiz kabül edildi onun için ilk görüşme toplantısına yöneleik bir duyuru afişi avrupa birliği projeleri iki ülke ve ülke gençler arası etkileşimi sağlamaya çalışıyor Afişte de iki arası köprü niteliğinde bir tema işlemeye çalıştım fakat beceremedim galiba önerilerinizi bekliyorum...