Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Protesto ediyorum!!! >:(

helvetica neue

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bugün bu başlığı aradımda bulamadım, çok üzülmüştüm, meğerki yeri taşınmış. :D :p
Yanlış yere başlık açtığım için yönetim kurulu başkanlarından özür diliyorum.

Bir de bugün yazı tipinin değil yazılan yazının içeriğinin önemli olduğu kanısına vardım.
İçerik güzel olduktan sonra comic-sans ile bile yazılsa güzel oluyormuş.
Takıntı yapmamak lazım.
Ama bu Arial'in Helvetica çakması olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bugün bu başlığı aradımda bulamadım, çok üzülmüştüm, meğerki yeri taşınmış. :D :p
Yanlış yere başlık açtığım için yönetim kurulu başkanlarından özür diliyorum.

Bir de bugün yazı tipinin değil yazılan yazının içeriğinin önemli olduğu kanısına vardım.
İçerik güzel olduktan sonra comic-sans ile bile yazılsa güzel oluyormuş.
Takıntı yapmamak lazım.
Ama bu Arial'in Helvetica çakması olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :D

Ne güzelki konuya ilk mesajı yazan arkadaş, bunca yazı ve yorumdan sonra bir kanıya varmış... Yazının şekli değil Yazının İçeriği.. bu cümleyi sevdim, demek ki bizler doğru olanı yapıp bir orta nokta bulabiliyoruz.

Çakma konusuna gelince; Arial helvatica'nın çakması diyip geçebiliriz. ama Popülizm kültürünün alıp başını gittiği dünyada "Ariel'in" hakkını yememek lazım. Tüm bu tartışmalara yenisi eklenmeden konunun uzatılmaması taraftarıyım..

Gelin bir konu açalım hem eğlenip hem merak giderelim.. Herkes En sevdiği veya en çok kullandığı fontu yazsın.. :)

erkay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben her işi o işin uzmanınına bırakılması anlayışınadayım. Hiçbir iş beceremeyen son soluğu grafikerlikte alan çakma tasarımcılardan ve onların çakma uyduruk kıytırık çalışmalarından bıktım. Önüne gelen olmuş grafiker oh ne âlâ. Siz niye alındınız anlamadım. Tabi, Yarası olan gocunur derler. :wink:

sadece gereksiz bir yaklaşımda bulunmuşsunuz da konuya ondan. çünkü ben grafiker değilim.

Son düzenleme: