Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PS+XHTML+CSS Web Sitesi Tasarımı / Vişne Portfolyo

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshopda tasarım, dreamweaver editöründe Css ve Html kodlaması yapılıp, düzenlenmiştir.
Hep Flash ile dinamik web siteleri yaptıgımdan, photoshop ve html' i ilk kez birlikte kullanıyorum.

ANASAYFA

Boş alana istege göre; özgeçmiş video su eklenecek.

FOTOĞRAF

Fotoğraflara tıklandıgında tam ekran açılıyor.

HAKKIMDA

İLETİŞİM

Dip not: Hiç bir hazır materyal kullanılmamıştır.Fullscreen görünümdür.

Son düzenleme:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Tasarım bütün olarak güzel görünüyor Deniz'cim fakat ortadaki pencerenin kenarlarını oval yaparsan daha güzel görünecektir. Fazla karanlık bir çalışma olarak gördüğümü belirtmek isterim. :D

Ayrıca daha hoş bir font seçebilirsin. [Bana göre yani. :)] Menü bağlantılarını yerleştirdiğin o şerite de bir el atmalısın bence. Gözüme hoş görünmedi de. :)

İsmin olduğu yere de bir maskot koysan biraz daha kalın bir font ve farklı bir renkle yazsan o yazıyı daha güzel olabilir. :D

Kolay gelsin. :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkaplana resim koyupta üstüne şablonlar çizip onlara opacity vermek bence güzel değil.Sade çalışmalar yapmanı tavsiye ederim.Bu tarz tasarımlar aşırı göz yorar keşke göze güzel gelsede yorsa..Fotoğraflarda bir düzen yok.Font kötü duruyor.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hem üstte hem de altta aynı menülerin olma sebebi nedir?
Gördüğüm kadarı ile ekrandan taşma yok.

Full screen görünümün resimlerini çekip ekledim.Altta dikkat ettiyseniz 3 link var, kolay erişim ve alt link olarak ekledim.
Teşekkürler...

Tasarım bütün olarak güzel görünüyor Deniz'cim fakat ortadaki pencerenin kenarlarını oval yaparsan daha güzel görünecektir. Fazla karanlık bir çalışma olarak gördüğümü belirtmek isterim. :D

Ayrıca daha hoş bir font seçebilirsin. [Bana göre yani. :)] Menü bağlantılarını yerleştirdiğin o şerite de bir el atmalısın bence. Gözüme hoş görünmedi de. :)

İsmin olduğu yere de bir maskot koysan biraz daha kalın bir font ve farklı bir renkle yazsan o yazıyı daha güzel olabilir. :D

Kolay gelsin. :)

Oraya vişne koyucam zaten :D Font klasik Times New Roman, site de div kullandım ortalı şekilde görünüyor.Bilerek o renkleri seçtim:D, vişne :p

Teşekkürler Deniz' cim.

Bu arada sadece 2 resim görünüyor... Ana Sayfa ve İletişim bölümü...

Eklediğim tüm resimler görünüyor.

Resimler görünüyor? Yenileyin sayfayı isterseniz.

Arkaplana resim koyupta üstüne şablonlar çizip onlara opacity vermek bence güzel değil.Sade çalışmalar yapmanı tavsiye ederim.Bu tarz tasarımlar aşırı göz yorar keşke göze güzel gelsede yorsa..Fotoğraflarda bir düzen yok.Font kötü duruyor.

Neden sadece grafik tasarım olarak değerlendiriyorsunuz .Sandıgınız gibi hazırlanan ara yüze link verilip oluşturulmuyor site.

Sizce güzel olmayabilir, bence güzel...Arka plana resim koydunuz dediginiz, efekt onlar...Şablon değilde, biz arayüz diyoruz kısaca :) Bu bir portfolyo sitesi ve renkler özellikle böyle seçildi.Sadece tasarım olarak bakamayız, yoksa ben flashla sade göze hoş gelen animasyonlarla süslenmiş, dinamik bir web siteside yapardım.Ama tasarladıgım ara yüzü kodlarım ;) Demek istedigimi anlamışsınızdır umarım.

Yorumunuz için sağolun.

Son düzenleme:

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık Deniz'cim çok başarılı olmuş.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neresinden değerlendirirsek değerlendirelim kötü ve gerçek anlamda tasarımcı olan biriside buna güzel demez."Sandıgınız gibi hazırlanan ara yüze link verilip oluşturulmuyor site." yıllardır site yapıyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.Renkler özellikle böyle seçilmiş olabilir.Ama bu renklerle çok harika bir iş çıkarılabilir:) Photoshoplada gayet sade işler yapılıyor:)Kodlama olayına gelincede arkaplandaki resmin çözünürlüğü nedir?

Bu arada klasik font olarak Myriad pro condensed'ı(yada regular) tavsiye ederim:)

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Konu dışı: Resimler editlenip tekrar eklenmiş sanırım :) o yüzden şimdi hepsi görünüyor...

Konu İçi: Bu siteyi Flash olarak tasarlasan çok daha güzel görünür... Genel itibari ile sitede verilmek istenen verilmiş gibi görünüyor...
Hayırlısı olsun inşallah...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu dışı: Resimler editlenip tekrar eklenmiş sanırım :) o yüzden şimdi hepsi görünüyor...

Konu İçi: Bu siteyi Flash olarak tasarlasan çok daha güzel görünür... Genel itibari ile sitede verilmek istenen verilmiş gibi görünüyor...
Hayırlısı olsun inşallah...

Bugüne kadar her sitemde flash kullandım, html ve ps' ye o yüzden biraz uzak kaldım.Bu site birazda özellikle böyle seçildi :)

Teşekkür ederim.Bir webmaster gözüyle yorumladıgınız için ayrıca teşekkürler.

Emeğine sağlık denizcim benim güzel omuşş:)

Teşekkürler Miray' cım.

Emeğine sağlık Deniz'cim çok başarılı olmuş.

Teşekkürler Gülsüm' cüm.

Neresinden değerlendirirsek değerlendirelim kötü ve gerçek anlamda tasarımcı olan biriside buna güzel demez."Sandıgınız gibi hazırlanan ara yüze link verilip oluşturulmuyor site." yıllardır site yapıyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.Renkler özellikle böyle seçilmiş olabilir.Ama bu renklerle çok harika bir iş çıkarılabilir:) Photoshoplada gayet sade işler yapılıyor:)Kodlama olayına gelincede arkaplandaki resmin çözünürlüğü nedir?

Bu arada klasik font olarak Myriad pro condensed'ı(yada regular) tavsiye ederim:)

Begeni göreceli kavramdır, zorla begendiremeyiz değil mi :)
Yıllardır site yapıyorsunuz, ama mesleginiz "grafiker" değil mi :) Tabi ki meslekle alakalı bir kavram değil ama demek istedigimi anlamamışsınız, hala grafiker gözüyle bakıyorsunuz.
Bence sade bir tasarımdan yanayım, ama bu bir portfolyo sitesi.
Ben bu işe dün başlamış biri değilim, mesleğimde bu zaten.

Öneriniz için teşekkürler.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesleğim grafiker + webmaster ;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mesleğim grafiker + webmaster ;)

Peki web tasarım ve programlamanın eğitimini aldınız mı? :)

Sokaktaki çocukta web tasarım yapıyor webmaster'im diyorda :):utann:
Yanlış anlamayın, sadece merak ettim? Meslekte kendinizi geliştirmiş de olabilirsiniz.

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Konu Dışı: Konuyu ben en iyisim durumuna götürmeyin bence... Bir işin eğitimini almak demek o işte en iyisi olmak demek değildir...

Konuyu yorumlamaya devam etmek daha güzel olur bence...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu Dışı: Konuyu ben en iyisim durumuna götürmeyin bence... Bir işin eğitimini almak demek o işte en iyisi olmak demek değildir...

Konuyu yorumlamaya devam etmek daha güzel olur bence...

EN ÖNEMLİSİ TECRÜBEDİR.Eğitimle yoğrulup, tecrübeyle hazırlanır, emekle sunulur...

Haklısınız...bence de konu yeterince dağıldı zaten.
Teşekkür ederim.

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Deniz konularıma tıklarsan çalışmalarımı görebilirsin.Ayrıca sana referanslarımıda yollayabilirim.3 yıllık iş tecrübem var ondan öncesindede 5 yıl freelance olarak çalıştım.Şu anda bir firmada çalışmaktayım.Ne yazıkki sokaktaki çocuklar bile kendine grafiker diyor.Eğitim alanların çalışmalarını görüyoruz saygılar :)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık canım benim...çok güzel görünüyor.
Renkler oldukça iyi ...senin ve benim rengim :)
bu tasarım için beni düşünmen çok güzel bir süpriz oldu...:heart::kiss1:
çok teşekkür ederim :):inlove: sen bitanesin :kiss1:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Deniz konularıma tıklarsan çalışmalarımı görebilirsin.Ayrıca sana referanslarımıda yollayabilirim.3 yıllık iş tecrübem var ondan öncesindede 5 yıl freelance olarak çalıştım.Şu anda bir firmada çalışmaktayım.Ne yazıkki sokaktaki çocuklar bile kendine grafiker diyor.Eğitim alanların çalışmalarını görüyoruz saygılar :)

Sizin mesleğinizi sorgulamadım veya tecrübenizi...sadece egitimini aldınız mı diye sordum.Çünkü bir web sitesi; tasarımdan çok amacına uygun olmasıda önemli :) Ne yaptıgınız önemli değil zaten, demek istedigimi anlamadınız.

Merak ederseniz size referanslarımı yoluyum ;)+proje tabanlı sitelerimi
Ama burda sen iyisin ben kötüyüm tartışması yapmıyoruz; siteyi değerlendiriyoruz.Lütfen konuyu dagıtmayalım artık.

Emeğine sağlık canım benim...çok güzel görünüyor.
Renkler oldukça iyi ...senin ve benim rengim :)
bu tasarım için beni düşünmen çok güzel bir süpriz oldu...:heart::kiss1:
çok teşekkür ederim :):inlove: sen bitanesin :kiss1:

Sen de birtanesin canım benim :) Canımsın...Aslında flash tabanlı bir site yapmak isterdim ama biliyorsun hep flash kullanıyorum.Tasarım vişne' ye özel olsun dedim, sen begendiysen sorun yok zaten :kiss1:

Ben teşekkür ederim.

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer bu tasarımı flash bir site yapacak olsaydınız daha olumlu yorum yapardım.

Malesef iyi şeyler söyleyemeceğim,

Uyumlu renkler kullanılmış fakat bir html sitede bu görünüm hiçte hoş olmaz bence üstünde çalışılmalı