Deniz kırıcı olmak istemem ama eleştiri bu
Hatta çok güzel olmuş diyenlerinde göz zevkinden şüphe ediyorum.
Ben iki çalışmayıda başarılı bulmadım.
İki arakdaşa arasında yapıldığı için işi olumlu düşüneibliriz. Ama ben bi iş veren olacak olsam ve o siteye girsem hiç bir tasarım yaptırmadan çıkarım. Yanlış anlama tabi emeğine saygısızlık etmek istemiyorum. Hani demişsin ya sokaktaki çocuk grafiker oluyor. İşte onalrın yaptığı tasarımlara benzemiş açıkçası.
Sana önerim baya bir web arşivine göz at ödül alan tasarımlara bak.
Sonra bir tasarımcının sayfası nasıl olmalıdır sorusunu sor kendine ve sonra uygulamaya geç
Kolay gelsin...
Her zaman derim, "begeni görecili bir kavramdır"
Ben zaten bu siteyi begenilsin, çok güzel olmuş diye açmadım. Bu bir hediyedir. İsteseydim flash tabanlı, dinamik bir web sitesi yapardım.
Ama html bir site ve tamamı div lerle yapıldı. Tasarımdan çok konu ve amaç önemli benim için.
"
Sana önerim baya bir web arşivine göz at ödül alan tasarımlara bak."
Gerek yok bu konuda yeterince eğitim aldım zaten ki devam ediyorum. Hmm unutmadan; yarışmada ödül alan sitelere bakın demişsiniz; Türkiye de ve uluslararası projeler proje tabanlı yarışmalara katıldım ve merak etmeyin bir web sitesi görsel ve amaçsal açıdan nasıl olmalı biliyorum.
Bunları neden söylüyorum, begenilmemesi veya kötü olması beni ilgilendirmiyor, çünkü bu benim yaptıgım bir hediyedir.
Zaten koydugum son haliylede açtım siteyi, isteyenlere özel mesaj ile linki atabilirim.
"
Hani demişsin ya sokaktaki çocuk grafiker oluyor. İşte onalrın yaptığı tasarımlara benzemiş açıkçası."
Onlar tasarım yapmıyor ki benzesin !
Onlar hazır tasarımları, şablonları editleyip, yeni site yaptıklarını sanıyorlar .Çünkü yapmak için bilmek gerek, bilmek için eğitim.
Umarım yorumumuda yanlış anlamazsınız. Siz bir grafiker gözüyle yorumlamışsınız, ben de size öyle cevap veriyorum.
Her türlü yoruma açıgımdır ama bir önermede tümevarım yaparsanız ben de nesnel cevaplar veririm.
Kırılmam merak etmeyin, çünkü bir yorum yaparken önce kendime bakarım Kolay gelsin...