Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PS+XHTML+CSS Web Sitesi Tasarımı / Vişne Portfolyo

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkleri güzel secmişsin cok güzel olmuş eline saglık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim tuNç.

ofisboy

🌱Yeni Üye🌱
tasarım kötü olmuş, zeminler yazılar hiç uyumlu değil...

wedat

🌱Yeni Üye🌱
yetersiz bir çalışma açıkcası olmamış anlayacağın ..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum için teşekkürler...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Deniz kırıcı olmak istemem ama eleştiri bu :)
Hatta çok güzel olmuş diyenlerinde göz zevkinden şüphe ediyorum.
Ben iki çalışmayıda başarılı bulmadım.
İki arakdaşa arasında yapıldığı için işi olumlu düşüneibliriz. Ama ben bi iş veren olacak olsam ve o siteye girsem hiç bir tasarım yaptırmadan çıkarım. Yanlış anlama tabi emeğine saygısızlık etmek istemiyorum. Hani demişsin ya sokaktaki çocuk grafiker oluyor. İşte onalrın yaptığı tasarımlara benzemiş açıkçası.

Sana önerim baya bir web arşivine göz at ödül alan tasarımlara bak.
Sonra bir tasarımcının sayfası nasıl olmalıdır sorusunu sor kendine ve sonra uygulamaya geç :)

Kolay gelsin...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Deniz kırıcı olmak istemem ama eleştiri bu :)
Hatta çok güzel olmuş diyenlerinde göz zevkinden şüphe ediyorum.
Ben iki çalışmayıda başarılı bulmadım.
İki arakdaşa arasında yapıldığı için işi olumlu düşüneibliriz. Ama ben bi iş veren olacak olsam ve o siteye girsem hiç bir tasarım yaptırmadan çıkarım. Yanlış anlama tabi emeğine saygısızlık etmek istemiyorum. Hani demişsin ya sokaktaki çocuk grafiker oluyor. İşte onalrın yaptığı tasarımlara benzemiş açıkçası.

Sana önerim baya bir web arşivine göz at ödül alan tasarımlara bak.
Sonra bir tasarımcının sayfası nasıl olmalıdır sorusunu sor kendine ve sonra uygulamaya geç :)

Kolay gelsin...

Her zaman derim, "begeni görecili bir kavramdır"
Ben zaten bu siteyi begenilsin, çok güzel olmuş diye açmadım. Bu bir hediyedir. İsteseydim flash tabanlı, dinamik bir web sitesi yapardım.
Ama html bir site ve tamamı div lerle yapıldı. Tasarımdan çok konu ve amaç önemli benim için.

"Sana önerim baya bir web arşivine göz at ödül alan tasarımlara bak."

Gerek yok bu konuda yeterince eğitim aldım zaten ki devam ediyorum. Hmm unutmadan; yarışmada ödül alan sitelere bakın demişsiniz; Türkiye de ve uluslararası projeler proje tabanlı yarışmalara katıldım ve merak etmeyin bir web sitesi görsel ve amaçsal açıdan nasıl olmalı biliyorum.
Bunları neden söylüyorum, begenilmemesi veya kötü olması beni ilgilendirmiyor, çünkü bu benim yaptıgım bir hediyedir.

Zaten koydugum son haliylede açtım siteyi, isteyenlere özel mesaj ile linki atabilirim.

"Hani demişsin ya sokaktaki çocuk grafiker oluyor. İşte onalrın yaptığı tasarımlara benzemiş açıkçası."

Onlar tasarım yapmıyor ki benzesin ! :) Onlar hazır tasarımları, şablonları editleyip, yeni site yaptıklarını sanıyorlar .Çünkü yapmak için bilmek gerek, bilmek için eğitim.
Umarım yorumumuda yanlış anlamazsınız. Siz bir grafiker gözüyle yorumlamışsınız, ben de size öyle cevap veriyorum.
Her türlü yoruma açıgımdır ama bir önermede tümevarım yaparsanız ben de nesnel cevaplar veririm. ;)
Kırılmam merak etmeyin, çünkü bir yorum yaparken önce kendime bakarım ;)

Kolay gelsin...

bolu_beyi

🌱Yeni Üye🌱
Arka planda Resmin olmadı site'nin acılmasınıo yawaslattıqı gibi görünümünüde kötü etkilemiş...Sitenin tamamının siyah tonlar üzerinde olmasida ßir dezawantaj...En alt tarafa koyduqun alt link menuler ise ßir resimden olusmaz. Yazı seklinde olmasi gerekir...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arka planda Resmin olmadı site'nin acılmasınıo yawaslattıqı gibi görünümünüde kötü etkilemiş...Sitenin tamamının siyah tonlar üzerinde olmasida ßir dezawantaj...En alt tarafa koyduqun alt link menuler ise ßir resimden olusmaz. Yazı seklinde olmasi gerekir...

Alt menüler zaten yazı şeklinde. ;)
Önce kullandıgınız Türkçe' yi düzeltirseniz, insanlar sizi daha rahat biçimde anlayabilir. Türkçe de "q", "w", "ß" YOK!

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu tasarım için ne kadar vakit ayırdın merak ediyorum ? 10 dkdan fazla vakit almaz çünkü :) Html kodlamayıda katarsak 20 dkda hazır en geç :)

Senin için konu ve amaç önemliyse vişne portfolyo adındaki bir sitede alttaki menüde neden bıçağa benzeyen acaip bir şekil kullandın?Umarım kimse korkup kaçmaz :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tasarım için ne kadar vakit ayırdın merak ediyorum ? 10 dkdan fazla vakit almaz çünkü :) Html kodlamayıda katarsak 20 dkda hazır en geç :)

Senin için konu ve amaç önemliyse vişne portfolyo adındaki bir sitede alttaki menüde neden bıçağa benzeyen acaip bir şekil kullandın?Umarım kimse korkup kaçmaz :)

Kendi egonuzu bu çalışma üzerinde tatmin etmeyin :) Sizin çalışmalarınıza inceledim bu arada, siz daha iyi biliyorsunuz kendinizi...
Neyse birşey demiyorum, size kolay gelsin. Siz daha iyisini yaparsınız inşallah :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bildiğim kadarıyla sen genelde flash'ta çalışıyorsun ps ve html olarak ilk çalıştığın için bence çok iyi bir çalışma, arkadaşlar genelde tasarım olarak yorum yapmışlar ama bu işin görünüşü değil arka kısmı daha zor eline sağlık canım benim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bildiğim kadarıyla sen genelde flash'ta çalışıyorsun ps ve html olarak ilk çalıştığın için bence çok iyi bir çalışma, arkadaşlar genelde tasarım olarak yorum yapmışlar ama bu işin görünüşü değil arka kısmı daha zor eline sağlık canım benim

Evet, zaten begenilsin diye yapmadım...:) öyle bir kaygım olsa flash kullanırdım yine, ki html de harika siteler biliyorum. Ama göze hitap ederken, o etkileşimi vermesi gerekiyor.

Sağol canım, teşekkür ederim :)

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar yapmayın ya görünüşü değil arka kısmı zormuş..Sanki .net'de yada phpde sistem yapılıyorda altı üstü html,css,div ;) Html sitelerde kodlamaya değil görüntüye bakılır bu böyledir değişik fikirler üretmeyin :)