Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
psd dosyasını ikon değilde resim olarak görmek istiyorum
bu konuda internette araştırdım fakat bi türlü bulamadım photoshop dosyasını resim olarak açmadan görmek istiyroum böyle program varmı arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
bu konuda internette araştırdım fakat bi türlü bulamadım photoshop dosyasını resim olarak açmadan görmek istiyroum böyle program varmı arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bu, PS ile ilgili bir özellik değil kullandığınız bilgisayar ve sistemiyle ilgili..
Mac için PS'de Open menüsünden sonra sol üstte görünen dikine kolon sekmesine tıklayın
Yine masaüstünde icon değil de resim olarak görmek istiyorsanız, Masaüstünde Wiew> Show view options menüsüne ulaşınca aşağıdaki kutucuğu işaretleyin...
Şu an PC yok elimde ama yanılmıyorsam PC'de de klasör seçeneklerinden yapabilirsiniz bunu, yani bu sistemin dosyayı nasıl gösterdiği ile ilgili bir durum...
bi sorun var her photshop sürümünde adobe bridge yüklü deil kardeşim... Arkadaşlar ben Acdse32 adlı programı kullanıyorum... Siz istediğiniz sürümünü seçebilirsinz... Acdsee32, 7, 9, ...