Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kenarlardaki o oklar mı neyse onlar var ya biraz fazla olmuş gibi, küçültsen onları mesela, fazla ön planda olmasa. ne kadar sadeleştirirsen o kadar göze hoş görünür bence. zaten takvim koyduğun vektörel çizimlerle, fotoğraflarla dikkat çekici. bir de onların altındaki tanıtım yazıları çok sönük kalmış. yazı rengini değiştirsen sanki
çalışmanı inceleyip inceleyip yorum yapıyorum, yeşildense mavi daha iyi. başka seçenek yoksa tabi. o zaman yazıların rengini biraz daha değiştir, ön plana çıkar. şu tatil günlerini belirlediğin koyu mavileri de yeşil yap mesela ayların adlarını yazmak için kullanmışsın ya. ona uygun olsa mesela. tabi bunlar benim görüşüm istersen diğerlerinin de fikrini al.
not: bu arada pursaklar bu kadar değişiyor mu ya, ya da değişti mi? 7 yılım geçti ankarada. bir ara gitmiştim pursaklara ama pek sevememiştim
dediğim gibi koyu tonları demeyelimde zeminde kullandığım maviyi kurumsal rengi olarak kullandım birde yandaki ok olan vectörleri kaldırdım daha sade oldu yeşil için bişi demediniz ama napım sizce gidermi tasarıma
dediğim gibi koyu tonları demeyelimde zeminde kullandığım maviyi kurumsal rengi olarak kullandım birde yandaki ok olan vectörleri kaldırdım daha sade oldu yeşil için bişi demediniz ama napım sizce gidermi tasarıma
ama hafta soonlarının kenarındaki o beyaz çizgileri temizle. ya da görünmese daha iyi olur. hata varmış gibi duruyor. ya da tam oturttur üstüne. anlamışsındır umarım.
madde 23ü oku istersen. ben arkadaşa yardımcı olmak için çabalıyorum. bir hata yaptım uyardın, ben de uyarına kibarca karşılık verdim. konuyu anladım, tamam değil mi, uzatmanın ne manası var.
madde 23ü oku istersen. ben arkadaşa yardımcı olmak için çabalıyorum. bir hata yaptım uyardın, ben de uyarına kibarca karşılık verdim. konuyu anladım, tamam değil mi, uzatmanın ne manası var.