Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Quark 5,0 yüklemesinden sonra neden açılmaz?

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.

XP ye Quark 5,0 yüklemek zorundayım test kitapları hazırlığı için firmadan verilen program bu , benim pc de 6,0 yüklü ancak 5,0 yüklenmesi lazım fontlar filan ancak onda çalışıyor yaptığım işi 5,0 da açacaklar...

Programı yükledim sonra yeniden başlattım ancak

This systems regional settings are in incompatible with this version of QuarkXpres (86)

hatası veriyor .

1. Bende 6,0 yüklü olduğu içinmi
2, internete bağlı olmadığım için mi ? (çünkü online sayfası açılıp seri kodlarla ilgili bir şeyler çıkıyor )
3, pc de bir takım ayarlar mı yapmalıyım. ? şimdiden teşekkür ederim...

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bölgesel ayarlarınız bu versiyona uygun değil diyor :D

Buna göre bilgisayarda birtakım ayarlar yapmanız gerekiyor olabilir.

Aslında benim pc de, 4, 5, ve 6 versiyonun hepsi yüklü ve istediğimi açıp çalışabiliyorum :)

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım teşekkür ederim. Biraz önce ufak bir araştırma yaptım.
Sanırım q klavyeye çevireceğim ardındanda quarkı öyle yükleyeceğim buraya kadarını öğrenebildim. sonrasında bakacağız.

çok teşekkür ederim. çok hızlısınız. şimdi gidip kendi bilgisayarımda deneyeceğim. belki yarım saat sonra tekrar yazdıklarınıza bakabilirim. .

kolay gelsin ilgi ve alakanıza teşekkürler.... :angel:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Klavyenizin q yahut f olmasının bir etkisi olacağını sanmıyorum ama siz bir deneyin :)

Bir şey değil, bilgimizi paylaşmak en güzel şey :D

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Klavye türçe olduğunda kesinlikle olmuyor illaki abd ve ingilizce olması gerekiyor... ama şimdi de font problemi yaşıyoruz...

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk önce dil seçeneklerinden ingilizce ABD olanı seçiyoruz ve varsayılan dil olarak değiştiriyoruz. ingilizce abd olduğundan emin olduktan sonra kuarkı açacağız.. sistem dil seçeneği olarak ingilizce abd olarak görür ise program açar... program açtıktan sonra klavyemizi türkçe olarak değiştiriyorum ve çalışmaya devam ediyoruz... aslında basit bir sorun. ve sadece quark 5 te yapıyor...

iyi calismalar..