Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

radyo bakış

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
bakis.jpg
20 dakka içinde yaptım okeylettim matbaaya yolladım kullandığım meteryalleri burdan almıştım grafikerler.nete tşkler

Benzer konular

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
"ELAZIĞ'DAN DÜNYA'YA BAKIŞ" "RADYO BAKIŞ" "www.radyobakis.com" her 3 ününde tipografik kullanımı bana çok yanlış geliyor özellikle "ELAZIĞ'DAN DÜNYA'YA BAKIŞ" yazısı sanki dergiden kesilip yapıştırılmış gibi gözüküyor çalışmadan çok bağımsız ve çok göz tırmalıyor. Üstelik bu göz tırmalayan şey slogan? Sizcede bir teslik yok mu :) . Emeğinize sağlık

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Güzel çalışma emeğinize sağlık elazığ gibi bir yer için çok bile onun için mükemmel bişi yapmışın başarının devamını diliyorum ama kendinide geliştirmeye bak derim sağlıcakla kal esenlikler dilerim.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Güzel çalışma emeğinize sağlık elazığ gibi bir yer için çok bile onun için mükemmel bişi yapmışın başarının devamını diliyorum ama kendinide geliştirmeye bak derim sağlıcakla kal esenlikler dilerim.

Bu kadar çok saygı kelimesi içersinde karşınızdakini kırmamaya çalıştığınızı anlıyabiliyorum. Ancak Elazığ gibi bir yer için çok bilede neyin nesi? Yurtdışında yaşamanın verdiği bilgelik midir bu?

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bu kadar çok saygı kelimesi içersinde karşınızdakini kırmamaya çalıştığınızı anlıyabiliyorum. Ancak Elazığ gibi bir yer için çok bilede neyin nesi? Yurtdışında yaşamanın verdiği bilgelik midir bu?

Dilara hanımcım napım çok mütevaziyim:D ben bilge değilim ve insanların yaptığı işlere olumlu yaklaşıyorum ve yaklaşmassam o insanlar kendilerinin işe yaramaz olduğunu düşünüp karamsarlığa düşeceklerdir.
Oysaki hep olumlu yaklaşılırsa şakayla karışık kendindeki eksiklikleri görüp düzeltecek ve hayata hep olumlu bakacaklar yaptığı işlerle bunu yapmassak cahil bir ülke olarak kalırız elazığ için hakir gördüğüm için çok bile demedim hem sadece oranın insanlarının reklamın ne olduğunun bilgileri fazla yok o nedenle dedim onlarda zamanla reklamcılığın ve grafiğin ne olduğunu anlıyacaklar ve belki dünyadaki en iyi reklam yapan şirketlerden biri belkide elazığ'da açılır kimbilir:) bu arada yurtdışında değilim insanlar yaşadığım şehri yurdışı gibi algılasınlar diye öyle belirttim:)

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dilara hanımcım napım çok mütevaziyim:D ben bilge değilim ve insanların yaptığı işlere olumlu yaklaşıyorum ve yaklaşmassam o insanlar kendilerinin işe yaramaz olduğunu düşünüp karamsarlığa düşeceklerdir.
Oysaki hep olumlu yaklaşılırsa şakayla karışık kendindeki eksiklikleri görüp düzeltecek ve hayata hep olumlu bakacaklar yaptığı işlerle bunu yapmassak cahil bir ülke olarak kalırız elazığ için hakir gördüğüm için çok bile demedim hem sadece oranın insanlarının reklamın ne olduğunun bilgileri fazla yok o nedenle dedim onlarda zamanla reklamcılığın ve grafiğin ne olduğunu anlıyacaklar ve belki dünyadaki en iyi reklam yapan şirketlerden biri belkide elazığ'da açılır kimbilir:) bu arada yurtdışında değilim insanlar yaşadığım şehri yurdışı gibi algılasınlar diye öyle belirttim:)

yorumlarınız için teşekkürler hiç bir zaman karamsarlığa düşmedim ve hiç bir zaman kedimi aciz hissetmedim konuda da belirttiğim gibi iş 20 dakka da matbaaya verildi bunu unutmayın lütfen zira hiç bir zaman hakaret ve küçüksemeye varan eleştiriler hariç profesyonelce yapılan eleştirilere sevinirim sizinde takdir ettiğiniz gibi burası Elazığ ve Elazığ müşterisinin beğenisi doğrultusunda iş yapmak zorundayım ben 7 yaşında matbaaya girdim kimin ne işi beğeneceği kimin ne kalite işe okey vereceği artık ezber gibi oldu.
Ayrıca işlerimin çoğu şehir dışıdır lakin müşterilerim izin vermemekte paylaşıma açmama isteyene gönderebilirm saygılarımla...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Selim bey sözlerim size yönelik değildi genel anlamda konu açılmışken açıklama yapma gereği duydum sizede iş hayatınızda başarılar dilerim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

İnsan üç defa düşünüp bir defa konuşmalı.Söylediği sözlerin önünü arkasını iyi hesap etmeli.Latife dahi olsa, sanal alemde karşımızdakinin mimiklerini göremediğimiz için sarf edilen sözler yanlış anlaşılabiliyor.

Ben de bir ELAZIĞ'lı olarak bu sözünüz çok yadırgadım.Üzerinde fazla durmamak adına dil sürçmesi olarak kabul ediyorum.

Çalışmaya gelince;

Selim.
Çalışmanda çok fazla vektör kullanılmamışmı? Biraz daha sade çalışsaydın oldukça şık bir çalışma çıkarabilirdin.
Emeğine sağlık.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi yorumun için teşekkürler vektörler için ise müşterinin yanında yaptım işi ben ne koydum müşteri olsun dedi :) ortaya bu çıktı

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok fazla vector kullandığını yorum yapanlar ifade etmişler zaten. Ben de daha sade bir çalışma olmasını yeğlerdim. Birde neden çok sayıda slogan kullandığınızı merak ettim. Size çalışmayı yaptıran kişi sayfanın tamamı dolsun nasıl olsa parasını veriyoruz diye bir düşünce içinde olabilir mi acaba :smile: Çok öğe kullanmanın daha dikkat çekici olacağını düşünmüş olabilir yani. Bence bir radyonun bir tane sloganı olmalı. Böylece o slogan akılda kalıcı hale gelmiş olur. Burada müziğin yeni adresi, Elazığ' ın yeni alışkanlığı yerine sadece 2. sini kullansanız daha iyi olur bence. Bir de Elazığ' dan Dünyaya bakış yazısını kaldırmalısınız bence. Açık oturum veya seminer ismi gibi olmuş :smile: