Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam ajansı için logo çalışmam

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba ben logo çalışmalarınız için yapılış yorumları okudum ama logoların kendisini bulamıyorum..logoların kendisini nasıl görebilirim acaba.bu yeni üyeye yardımcı olun lütfen...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba ben logo çalışmalarınız için yapılış yorumları okudum ama logoların kendisini bulamıyorum..logoların kendisini nasıl görebilirim acaba.bu yeni üyeye yardımcı olun lütfen...

sayfayı başa çekersen görürsün arkadaşım yada konunun tam üzerine tıklasaydın zaten 1. sayfa açılacaktı. neyse

hadi sanada kolay gelsin

pentasus

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
bide anlamadığım şey reklam ajansı neden logoyu başkasına çizdirir.kendi bünyesinde grafiker çalıştırmazlarmıki?

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
ben ikinciyi biraz topla derim yani ustunde calış sadeleştir at fazlalıklarını bence bişiler cıkıcak kolay gelsin

gürsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işin gerçeği biraz kötü işe ilk başlamış grafiker kokusu var kusura bakma

ziyade

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok kalabalık iki çalışma da.. Belli bir noktaya dikkat çekmek için çalışmanın sade olması şart. ancak birincisi ikincisine nazaran daha iyi.. ikincisinde özgünlüğü yakalamak adına saçma gibi görülebilecek hareketler var.. reklam ın yazılış şekline bakar mısınız, bunu yalnızca eksiklikleri vurgulamak adına söylüyorum bu arada yanlış anlaşılmasın lütfen..

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet çok güzel bi görüntüsü var fakat 2. de reklam kelimesinin bölmen hoş olmamış

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Daha kurumsal bir şeyler denemelisin. 1. logoda yazı karakterleri ile uğraş bence. renkleri de daha sindirilebilir renk seçersen daha iyi olur.
Emeklerin için teşekkürler.

grafik.nk

🌱Yeni Üye🌱
Bence bir reklam ajansına göre uygun olmayan bir logo. Yani daha kibar ve modern birşey olabilirdi. Alınma ama istanbullular bilir Topkapı işi logo olmuş.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
2007 de açılmış başlık

Çok doğru belki bunu yapan bile artık bu sitede değildir neden bu kadar eski konuları gündeme getiriyorlar anlamadım. Gündeme getiren arkadaş da aradan 2.5 yıl geçmiş hayırlı olsun demiş sadece belki de firma yok artık piyasada bence gereksiz bir mesaj yazarak çıkartmış konuyu arşivden.

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
merhaba bir reklam firması için logo çalışması yaptım yorumlarınızı bekliyorum =)
calismaph5.jpg

graphic1srk2.jpg

BUDA DEĞİŞİK Bİ ÇALIŞMAM

bu calısmaların tek basarılı oldugu nokta karısık olmaları ıkıncı calısmaya logomu desem baska bır ısımle mı hıtap etsem bılemedım arkadasım.
ama ıkıncı logoda orada force yazdıgını herkes okuyamaz kanaatındeyım onun ustunde bıraz calısabılırsın kanımca yınede emegınden dolayı ellerıne saglık

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
en alttaki güzel gözüküyor, emeğine saglık.

shrlrl

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlara katılıyorum, logo bir firmanın kalitesini göstermesi gerekir, bende ilkini seçerdim... ikincisi bence çok güzel ve farklı bi çalışma olmuş o ayrı bi şey tabi, ama bi logo olarak iyi olmaz... ama gerçekten beğendim, farklı bi yaratıcılık olmuş, emeğine sağlık....

M3uR

🌱Yeni Üye🌱
Grafigin logonun amacı yazıyı ortadan kaldırıp çizgilerle birşeyler diyebilmek degil midir. Harflerin birbiri içine girdigi logolar anlaşılmaz karmaşık duruyor.

bltvsky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.umutbabilon.com
Elinize sağlık güzel olmuş. Yanlış anlamazsanız ilk tasarımdaki yazı karakteri daha keskin hatlı olsa daha iyi durur bence. İkincisi de çok karışık olmuş, bir reklam ajansı için çok göz yorar ayrıca.