Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam Ajansı Logosu ( ilkem ajans )

ibozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sedat ajans yazısı solda boğmuş gibi
sağdan bloklu yaparsan ki bu benim düşüncem tabii daha ferahlar gibi
birde çok fazla büyük harf kullandığını görüyorum
devlet kurumu değil bu reklam ajansı daha estetik olabilir
kolay gelsin

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üstadım, logolarını takip ediyorum. Birçoğunu da beğendim. Bu homojen, net, okunur ve logo gibi logo... Ancak naçizane eleştirim şu olacak. Reklam ajanslarının yöneldiği çizgisel sektörler vardır. Kimi teknik fotoğrafların üstadı, kimi moda imaj, kimi diğer sektörler. Yansıttığın sektör sadece basılı medya gibi geliyor.

çok doğru bir bakış açısı bizim basılı medya :)

mevlütdursun

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş fakat renkler kotu bıraz başka renkler kullan yada web 2.0

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Reklam Ajansı İçin Yaptığım Logo Çalışması
Fikirlerinizi Bekliyorum Benim İçime Sindi Doğrusu
Siz Ne diyorsunuz ?

logowg0.jpg

web sitesi hizmette logoda :)
İlkem Ajans

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
sizi tercih edenlere koyduğunuz ikon bence bir çok yanlış anlaşılmaya zemin hazırlayacaktır. sizi tercih edenlere at ikonunu kullanmanız sanki bir ima taşıyor gibi bence onu düzeltin

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
Türkiye'de flash site yapmayacan arkadaş uzun sürüyor açılması insanın bekleyesi gelmiyor...

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
bencede bizi tercih edenleri değiştir kardeş hoş durmuyor. Birde yaptığınız işlerden örnek bırakırsan daha faydalı olur gibime geldi.

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
web sitesi hizmette logoda :)
İlkem Ajans

bence bir reklam ajansı için at ve doğa resimleri kullanmak çok yaratıcı ve akılda kalıcı olmuş....... arkaplan müziğine ise bayıldımçok güzel flüt çalıyor, dinlendirici ve huzur verici..... ellerine sağlık.. bu arada logonu çokk beğendim....

semra çakmak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında sözkonusu bir reklam ajansının logosu olunca daha etkileyici ve yaratıcı bişi bekledim çok kötü değil ama daha iyide olabilirdi arkadaşım

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bir reklam ajansı için at ve doğa resimleri kullanmak çok yaratıcı ve akılda kalıcı olmuş....... arkaplan müziğine ise bayıldımçok güzel flüt çalıyor, dinlendirici ve huzur verici..... ellerine sağlık.. bu arada logonu çokk beğendim....

beğendiğinize çok memnun oldum teşekkürler:emo1:

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. Bayanlarla nasıl konuşulacağını öğren ;)

2. Bende bu sektörde 7 yıldır varım ve önemli olan sene değil KAFA'dır.
Logo olmamış bir ajansa yakışmıyor çünkü o sağ alt köşede ki fırfır gibi şeylere anlam veremedim YAYIN EVİ'ni anımsatıyor. AJANS yazısının altında ki gölge zaten hiç oturmamış biraz modenleşelim çünkü 90'dan kalma şeyler bunlar.
Bir Ajansın kendi logosu iyi olması lazım ki müşteri kazanabilsin ;)
Type'la işi bitirmeye çalışmışsın ama bir amblem olsa en iyisi.

evet olmamış. berkancetin'a katılıyorum. bir reklam ajansı tasarım ağırlıklı iş yapar. en iyi reklamı kendi logosudur. kalitesini logosuyla müşterilerine sunar. benimde reklam ajansım var. logomu kendim yaptım. güzel olduğunu düşünüyorum. bakanlardan da aksi bir şekilde yorum almadım. aksi bir yorum alsam o yorumda ne demek istediklerini düşünür ona göre düzeltilmesi gereken yerler varsa düzeltirdim. kendime güvenipte ben bu kadar zamandır bu işi yapıyorum demezdim.

çalışmalarında başarılar dilerim.

ali çoban

🌱Yeni Üye🌱
Logoda sorunlar var şu şekilde anlatayım ilkem yazısında espas sorunu var ama asıl espas sorununu ajans yazısında görüyoruz yapılan logoda ajans yazısına gölge verilmesi yenilikçi bir ajans olmadığını göstermektedir ve sağ alttaki kağıt tomarıda havada kalmış kullanım yerinden dolayı anlamsızlık katmış

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logoda sorunlar var şu şekilde anlatayım ilkem yazısında espas sorunu var ama asıl espas sorununu ajans yazısında görüyoruz yapılan logoda ajans yazısına gölge verilmesi yenilikçi bir ajans olmadığını göstermektedir ve sağ alttaki kağıt tomarıda havada kalmış kullanım yerinden dolayı anlamsızlık katmış BU arada bu firmanın sahibi ve daha önceki firmasında iyi tanıyorum yaklaşmamanızı grafiker arkadaşlara iletiyorum kendileriyle 2 yıldır hukuki olarak bir mücadele içindeydik hukuken kazandık sıra yasal işlemlerde

Konunun açılış tarihi 27-03-2008 ve konuyu açan arkadaş forumdan zaklaştırılmış durumdadır.

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık ajans yazısındaki siyah gölge olmasa daha iyi olurdu ama yine güzel çalışma
tabelada güzel durur

waltro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önerim Tek renk kullanma.
Altarnatif renkleride dene

antitasarim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Reklam Ajansı İçin Yaptığım Logo Çalışması
Fikirlerinizi Bekliyorum Benim İçime Sindi Doğrusu
Siz Ne diyorsunuz ?

logowg0.jpg

çok uğraşmış olmalısın bununla, 2006 yılında ÜLKEM MATBAA için hazırlamış olduğum logoya ne kadar da çok benziyor. Özellikle altta bulunan sayfa kıvrımlarını birebir almışsın. Ülkem matbaası daha kurumsalllaşmamışken iş başvurusunda bulunmuştum. Tek şartları vardı, Logo hazırlattırıyorlardı. Hazırladığım logoyla girdim oraya. Ülkem matbaası daha sonra ilkem ajans diye ayrılmış olmalı aile şirketiydi çünkü. Şimdi kalkmış logoyu ben hazırladım diyorsun. Bu kadarına da pes. Biz orda 7 grafiker çalışıyorduk. Bunu da her türlü ispatlarım sana. ayıp