ercanturkmen
🌱Yeni Üye🌱
ACİLEN Reklam Tanıtım ve Fotoğraf alanında faaliyet gösteren İstanbul Vatan caddesindeki Ajansımıza Freehand, Photoshop, Corel ve illustrator proğramlarından en az ikisini kullanabilen deneyimli ve deneyimsiz bay- bayan grafiker alınacaktır. Avrupa yakasında oturan ve yol sorunu olmayanlar tercih edilecektir.
ACİLEN Reklam Tanıtım ve Fotoğraf alanında faaliyet gösteren İstanbul Vatan caddesindeki Ajansımıza ait Stüdyoda portre ve ürün çekimi yapabilecek photoshop kullanan deneyimli ve deneyimsiz bay-bayan eleman alınacaktır. Avrupa yakasında oturan ve yol sorunu olmayanlar tercih edilecektir.
ACİLEN Reklam Tanıtım ve Fotoğraf alanında faaliyet gösteren İstanbul Vatan caddesindeki Ajansımızın öncelikle Okullara ve özel sektöre yönelik tanıtımını ve satışını yapacak deneyimli ve deneyimsiz bayan ve bay eleman alınacaktır.
Not: Avrupa yakasında oturan ve yol sorunu olmayanlar tercih edilecektir.
Maaş olarak en alt beklentinizi yazmalısınız.
ACİLEN Reklam Tanıtım ve Fotoğraf alanında faaliyet gösteren İstanbul Vatan caddesindeki Ajansımıza ait Stüdyoda portre ve ürün çekimi yapabilecek photoshop kullanan deneyimli ve deneyimsiz bay-bayan eleman alınacaktır. Avrupa yakasında oturan ve yol sorunu olmayanlar tercih edilecektir.
ACİLEN Reklam Tanıtım ve Fotoğraf alanında faaliyet gösteren İstanbul Vatan caddesindeki Ajansımızın öncelikle Okullara ve özel sektöre yönelik tanıtımını ve satışını yapacak deneyimli ve deneyimsiz bayan ve bay eleman alınacaktır.
Not: Avrupa yakasında oturan ve yol sorunu olmayanlar tercih edilecektir.
Maaş olarak en alt beklentinizi yazmalısınız.