Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam ajansımıza 3 ayrı eleman alınacaktır. Grafiker-Fotoğrafçı-Tanıtım Satış eleman

foreign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 senelik tecrübem var. gerekli olan programlara hakimim.sizinle çalışmak isterim.cv ve iş örnekleri için mail adresinizi atarmısınız.

muzi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
musti17.dinodream.com
Web & Grafiker Tasarım bölümünden yeni mezun oldum iş hayatına biran önce atılmak için oldukça çok hevesliyim. Kendimi Web ve Grafiker olarak başladığım yerde profesyonel açıdan ideallerim ve hedeflerim var. Grafik tasarım ve Web Tasarım alanında kendimi geliştirmek, hayal gücümü ve becerimi kullanarak ilerlemek istiyorum. Web&Grafik tasarımı ve uygulamaları konusunda temel bilgiye sahibiğim ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bu doğrultuda ilerlemek uğruna ne gerekiyorsa bunu büyük bir gayretle yaparım. Amacım tasarım da alternatif mesajlar iletmek ve görsel farklılık yaratmak. Doğru zamanda, doğru yerlerde, doğru mesajlar, işte bu benim demek istiyorum. Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum. Ayrıca bilgi teknolojileri eğitim merkezinden Web & grafiker’lik sertifikası aldım.
Kullandığı Programlar :
•Photoshop
•İllustrator
•Dreamweaver 8
•Flash 8
•Fireworks 8

güliz gündüz

🌱Yeni Üye🌱
fındıkzadede oturuyorum freehand ve photoshop biliyorum 5 aylık gibi bir deneyimim var lüleburgaz myo grafik bölümünden mezunum

egevatansever25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
15 yıl deneyim ssk + yol + yemek + 1500 tl maas saygılarımla 0543 477 46 84

kokolilas

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hayalettik.biz
4 Yıllık deneyim

Merhabalar 1250 lira + ssk karşılığında görüşebiliriz. Photoshop, freehand, photoshop, flash, after effects ve coreldraw programlarına hakimim. Görüşmek isterseniz mail atmanız tercihimdir ( kokolilas@gmail.com )... Teşekkürler...

aykaram

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, bayanım bağcılarda oturuyorum daha önce dizgicilik yapıyordum grafik tasarım kursunu bitirdim freehand, photoshop, coreldraw, Quarkpress kullanabiliyorum kendimi yetiştirebileceğim bir iş arıyorum.

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
Ayhan

25/10/1960 Aydın doğumlu
1983 Güzel sanatlar grafik bl. mezunu
Meslek tecrübesi 25 yıl
Matbaa Ambalaj grafikeri
İkamet İstanbul Sultangazi 75.Yıl mah.
gsm: ..0539.949.56.03
Talep edilen ücret 1300 Tl

any_where

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler stajer olarak çalışmak istiyorum bilge adam adobe üstün başarı sertifikası aldım ilgilenirseniz portfolyomuı gönderebilirim....

memoreis

🌱Yeni Üye🌱
selam

ee sizinle nasıl irtibata geçebiriz:emo1:

cizimci_1

🌱Yeni Üye🌱
FreeHand, Photoshop kullanıyorum. Ayrıca Illustrator yol problemim yok mail adresi verirseniz cv gönderebilirim. Birde çalışma saatleri sosyal haklar

srad

🌱Yeni Üye🌱
slm kolay gelsın 5 yılık fotografcılıkla ugrastım fakat artık grafıktasarım alanına yönelmek istiyorum ve kendimi yetistirmek üzere is arıyorum bu alanda iş ögrenene kadar kesinlikle bir ücret talep etmıyorum saygılarımla iyi gunler **** adresimi veriyorum eger bu konuda bana yardımcı olursanız seviniirm ahmet-50@hotmail.com

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
iyigünler photoshop ve freehand programlarına hakimin 3 yıl kadar değişik matbaa ve reklamajanslarında çalışmışlığım vardır telefon numaram 0506 442 65 56 iyigünler

rabrabi

🌱Yeni Üye🌱
Mimarsinan'da oturuyorum. ilg.cv yollarım. adreside alabilirmiyim.

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar;
eğer ilanınız güncelse cv için mail adresi alabilrmiyim.... :)berivanseydan@gmail.com mail adresim...özel mesaj atamadığım için buradan mail adresimi yolluyorum...
iyi çalışmalar..

Son düzenleme: