Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklam firmasına yaptığım logoya yorumları bekliyorum

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 ve 3 deki cadde çizgileri Bahçeşehirde yapılan 3.cadde'nin logosunu biraz andırıyor. Ama olsun 2. çalışma üzerinde biraz çalışırsan bence olur. Mesela C harfini biraz küçültüp, Medya yazısını tek renk yapıp büyütürsen olur. Konya'ya selamlar

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
1. Daha Çok Cafeye Yakışır Gibi Geldi.. Belki Renkten Bilemem..
Firma Sahipleri Biz Ciddi İnsanlarız Dedikleri Zaman 2. Çalışmayı Hizalı Yazarak Kotarırsın Sanırım Ama Su Haliyle 2. Daha Hoş Görünüyo Eline Sağlık..Medyayı Sağa Alarak Dene İstersen Birde..

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
2. ve 3. çalışman güzel olmuş fakat;

2. çalışmada medya yazısı oraya oturmamış
3. çalışmada fontu değiştirmelisin basit kaçmış

eline sağlık!

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlki güzel duruyor ama 3. sünü beğendim.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede 1 numara guzel medya fontuyla oynarsan daha hos olabilir

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hiç biri 1.cisi kola logosu gibi duruyo.2.cisi dergi logosu gibi duruyo.3 de çok sade eline sağlık kolay gele

WMDuman

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aenetworks.co.cc
İlk Logo Güzel Olmuş Ama adde Gibi Olmuş Yazının Sonundaki Parantezi Silersen Gerçekten Güzel Olur...

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hos düsünmüsün ama arkadasım bi yerden tanıdık geliyo demiş ben sana tam hatırlatıyım istanbulda 3. cadde bi yerin reklamı vardı bi aralar elevizyonlarda sürekli reklamları dönerdi muhakkak görmüşsündür onun reklamındaki 3. cadde logosuna benziyo evet güzel olmuş ama alternetif logolardadacadde kullanmasan daha güzel olurmus sanırım

kaya4040

🌱Yeni Üye🌱
kardes merhaba cadde medya suanda dunya açısından ses getırecek bır medya ajansı kendılerının açık hava reklam tanıtım organızasyon ıle ugras vermekteler daha kalıtelı çalışmalar olabılır gozu yormayacak bır çalısma cunkı bu ajans dunya ya açılan bır kapı dıyebıır profesyonel çalısıyorlar dıceksın sen nerden tanıyorsun CADDE MEDYA'nın proje muduru Osman CIHAN cok kalıtelı ve cok hassas bu konularda ben cok ıyı bır çalısma yaparsan basarırsın yıne de ellerıne saglık basarılarının devamını dılerım

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
bence 1. daha güzel fastfoot anlamına oluyor sanki ketçap üzerine dökülmüş anlamı ve bi de cadde şeridi koysanız iyi olur mu? deneyiniz eline emeği sağlık