Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bir reklam fotoğrafı denemesi

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
"baktığın heryerde" yazısında bana garip gelen bişey var anlamadım ama onun dışında güzel olmuş...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
o yazı orada olmaması gerekiyordu illede göze bir şey sokmaya gerek yok ama bunun dışında kurgu çok hoş

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şöyle açıklıyım tıpografik bir yorum ile birlikte ''göze birşey sokmak''durumundan çıkılıyor tabi bakış açısı önemlidir,fakat tıpografinin göz ile arasında ki teması vurgulamaya çalıştım.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman mesajını atarken bunu belirtmeliydin. Ama ben yinede göze bir şey sokmama taraftarıyım bu karede...

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
amacımızda bu değil mi :)

savaşın bıraktıklarından sonraki projem barıştı.barışın oluşması için ne gerekiyordu savaşın oluşması mı gerekiyordu?bu düşünceyle yola çıkarak barışı elle simgeledim.parmakların her birine ayrı ten renklerini vermemin sebebi ise sloganla eş değerde tutmaktı ırkları düşünerek barışın karşısında herkesin eşit olduğu vurgulandı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
işaret parmağının altında br play tuşu simgesi yada butonu olsa en iyi barış şarkılarıyla çok güzel bütünleşmezmiydi? "bence..."

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu da farklı bir düşünce olurdu Neden olmasın.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
eğer acoustik müzik yapmıyorsan... yani konser filan değilse bu tasarımda ben olsam kesinlikle söylediğim gibi kullanırdım.

Erdem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemerciyas.com.tr
volkanın dediği ibare aslında çok daha güzel bir portre çıkaracak ortaya gayet başarılı ellerine sağlık

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. çalışma super ama o yazı benide orda rahatsız etti başka yerde kullanabilirdin :) böylede güzel eline bilgine sağlık...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık iki çalışmanızı da çok beğendim hayal gücünüz ve bu hayal gücünüzü segilemekte çok başarılısınız fakat ilk çalışmadaki yazı çoğu arkadaş gibi benim de gözüme battı ama dediğiniz bakış açısı bazı insanların da hoşuna gitmiş olabilir. Ayrıca sadece merak ettiğim için soruyorum 2. çalışmanızdaki gümüş rengine yakın parmak hangi ırkı temsil eidyor? Diğer parmaklar çünkü ten renkleriyle aynı. Bu arada 2. çalışmanız gerçekten çok profesyonelce :) tebrikler başarılıarınızın devamını dilerim.

empty

🌱Yeni Üye🌱
baktığın heryerde yazısı verilmek istenen mesajın önüne geçmiş ve estetik algıyı da ortadan kaldırmış...kaş kısmındaki fazlalıklar ps de düzeltilebilirdi...düşünce iyi fakat tasarım yönü zayıf olmuş

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
baktığın heryerde yazısı verilmek istenen mesajın önüne geçmiş ve estetik algıyı da ortadan kaldırmış...kaş kısmındaki fazlalıklar ps de düzeltilebilirdi...düşünce iyi fakat tasarım yönü zayıf olmuş
ve göz içindeki kan damarları

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
VolkanTEKİN;2320' Alıntı:
ve göz içindeki kan damarları
kaşları anlayabilirim gereksiz yerde olanlar yok edilebilir,düzeltilebilir. fakat gözün içinde ki damarlara müdahale etmek amaçtan saptırır.açıkcası fotoğrafi özelliği yok eder.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kaşları anlayabilirim gereksi yered olanlar yok edilebilir fakat dözün içinde ki damarlara müdahale etmek amaçtan saptırır.açıkcası fotoğrafi özelliği yok eder.

Alaka kurmanı istersem kan damarları ve saatle ilgili her halde beni kırmazsın ?

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet alakasını kurmanızı isterim kan damarları ile ilgili bende sizin oraya takılmış olmanızı anlayamadım.Fotografi yönünden bakarsanız sevinirim.