Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şöyle açıklıyım tıpografik bir yorum ile birlikte ''göze birşey sokmak''durumundan çıkılıyor tabi bakış açısı önemlidir,fakat tıpografinin göz ile arasında ki teması vurgulamaya çalıştım.
savaşın bıraktıklarından sonraki projem barıştı.barışın oluşması için ne gerekiyordu savaşın oluşması mı gerekiyordu?bu düşünceyle yola çıkarak barışı elle simgeledim.parmakların her birine ayrı ten renklerini vermemin sebebi ise sloganla eş değerde tutmaktı ırkları düşünerek barışın karşısında herkesin eşit olduğu vurgulandı.
emeğinize sağlık iki çalışmanızı da çok beğendim hayal gücünüz ve bu hayal gücünüzü segilemekte çok başarılısınız fakat ilk çalışmadaki yazı çoğu arkadaş gibi benim de gözüme battı ama dediğiniz bakış açısı bazı insanların da hoşuna gitmiş olabilir. Ayrıca sadece merak ettiğim için soruyorum 2. çalışmanızdaki gümüş rengine yakın parmak hangi ırkı temsil eidyor? Diğer parmaklar çünkü ten renkleriyle aynı. Bu arada 2. çalışmanız gerçekten çok profesyonelce tebrikler başarılıarınızın devamını dilerim.
baktığın heryerde yazısı verilmek istenen mesajın önüne geçmiş ve estetik algıyı da ortadan kaldırmış...kaş kısmındaki fazlalıklar ps de düzeltilebilirdi...düşünce iyi fakat tasarım yönü zayıf olmuş
baktığın heryerde yazısı verilmek istenen mesajın önüne geçmiş ve estetik algıyı da ortadan kaldırmış...kaş kısmındaki fazlalıklar ps de düzeltilebilirdi...düşünce iyi fakat tasarım yönü zayıf olmuş
kaşları anlayabilirim gereksiz yerde olanlar yok edilebilir,düzeltilebilir. fakat gözün içinde ki damarlara müdahale etmek amaçtan saptırır.açıkcası fotoğrafi özelliği yok eder.
kaşları anlayabilirim gereksi yered olanlar yok edilebilir fakat dözün içinde ki damarlara müdahale etmek amaçtan saptırır.açıkcası fotoğrafi özelliği yok eder.