Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Font ve renk konusunda daha fazla alternatif denemelisiniz bence..Zirve - Dağ bağlantısı düşünce olarak iyi gibi ama uygulamada zayıf kalmış tabi bu benim fikrim.. Kolay gelsin..
Nasıl bir yorum bekliyordunuz ki? Her iki yorumun altına imzamı atarım. Düşündüğünüzü tam olarak yansıtamamışsınız.Özellikle zirve tasviri çok zayıf kalmış. Kolay gelsin.
Nasıl bir yorum bekliyordunuz ki? Her iki yorumun altına imzamı atarım. Düşündüğünüzü tam olarak yansıtamamışsınız.Özellikle zirve tasviri çok zayıf kalmış. Kolay gelsin.
nihat bey yaklaşık 1 aydır sizlerle beraberim. burda, yaptığım bazı çalışmaları burda yayınlayıp yorumlarınızı okumak (nasıl olursa olsun) benim hoşuma gidiyor. kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem... ben şahsen buraya kendimi daha çok geliştirmek için üye oldum... onun için tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum...