Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RENAL Diyaliz Merkezi

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Logo gerçekten başarılı ama.. Diyaliz Merkezi yazısı çok küçük kalmış sanki? Logo'nun küçükdüğü halinde nokta gibi gözüküyor.. Biraz büyütsen mi acaba ..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
bak şimdi bu üçüde ilkinden daha iyi durdu ama seçim yapmak gerekirse 2 numara logoya oturmuş diyebilirim... Eline sağlık İnan...

Teşekkür ederim Volkan...

Bende fontun değişmesi konusunda hemfikirdim.
2.logo daha hoş görünüyor(fontu)...Ama uygulama ve renk açısından gayet başarılı.
Tebrik ederim canım ;)

Emeğine sağlık.

Canım teşekkür ettim...

Bu logolardan seçim yaparsak bencede 2. logo daha güzel olmuş altına uzattığın kırmızı çizginin sonu ile L harfi daha güzel özdeşleşmiş bir bütün oluşmuş.Emeğine sağlık :)

Nedense 2 nin fontu içime sinmedi :) ama birkez daha 2 numaradaki fontla düzenleme yaptım.Tekrar teşekkür ediyorum.

2. logo diyorum ama, bence "böbrek" ya da "R" boyutlarıyla oynamalı ve ilk denemedeki gibi denk getirmelsiniz.

iyi çalışma. fikir çok güzel. tebrik ediyrum.
iyi çalışmalar

Evet haklısınız, uyumu biraz daha güçlendirdim...Teşekkür ederim.

son yüklediğin görsellere baktığımda ;

*1'inci çalışmandaki font'un yüksekliğinde
*2'nci çalışmadaki font'un ahengini yakalarsan sanırım bu iş bitmiş olur :)
logonun yapılışı ve mantığını oturtman ayrıca güzel olmuş
eline sağlık inan'cım

Teşekkür ediyorum baba...:)

İnanım logoda çıkış noktan çok zekice olmuş bencede 2.logo gayet başarılı canım emeğine sağlık...

Damla'cım çok saol...

2. Logo olmuş İnan bence çok güzel :)

Teşekkür ediyorum Fatoş Abla...

Emeğinize sağlık
Böbrekten yola çıkmak çok iyi bir fikir olmuş :wink:
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

Teşekkür ederim.

Logo gerçekten başarılı ama.. Diyaliz Merkezi yazısı çok küçük kalmış sanki? Logo'nun küçükdüğü halinde nokta gibi gözüküyor.. Biraz büyütsen mi acaba ..

Evet büyütülebilirdi...Hatta büyüttüm bile :), teşekkür ediyorum.

---------------------------------

Genel beğeni 2 yönündeydi, nasıl göründüğüne (düzenlenmiş hali) birlikte bakalım istedim.

logo2ofh.jpg

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence bu daha güzel.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş.

ilosh

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel düşünülmüş, planlanmış güzel bir çalışma. Öncelikle tebrikler.
Sadece söylemek istediğim, böbrekle R'nin birleştiği noktada biraz zorlama var gibi. Bölgeyi kalabalıklaştırmadan daha uyumlu şekilde bağlanabilir mi acaba? Şu anda ilk aklıma gelen en sağdaki insansıyı kaldırmak, hem bir soldakine daha fazla yer açılır sadeliği sağlar hem de R'ye geçiş çakma görüntüsünden kurtulur. Sadece bir fikir uygulamadan lafte kalıyor, affola...
Saygılarımla.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Zaman ayırıp inceleyen ve yorum yazan herkese teşekkür ederim.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Fikir için böbrek kullanman elbette çok iyi. peki çizimin böbreğe benzemiş mi? böbrekten esinlenip çizdiğin insanların üzerine şemsiye gibi bir çizgi çeksen, hem böbrek şeklini vurgulamış hem de koruma hissi uyandırmış olurdun... fontla ilgili çok sıkıntı yok bence, ilk yaptığın oldukça orijinal, belki yazıyı biraz daha büyütebilirsin, Kırmızı çok iyi bir seçim. Genel olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim...

kutayakay

🌱Yeni Üye🌱
Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş.Kişilerin başarıları yaptığı işlerle doğru orantılıdır.Grafikerlik ve tasarımcılığı bir adım öteye taşımak mesleklere yazılan grafiker ibareleriyle değil,yapılan araştırmalar ve ortaya çıkarılan işlerle mümkündür...Tekrar tebrikler...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
herşey guzel ellerine saglık.

fakat biraz daha oynansa fontla ve diğeriyle ölçülü olsa daha ıyı olurdu dıyorum bende
guzel çalışma (Y)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir için böbrek kullanman elbette çok iyi. peki çizimin böbreğe benzemiş mi? böbrekten esinlenip çizdiğin insanların üzerine şemsiye gibi bir çizgi çeksen, hem böbrek şeklini vurgulamış hem de koruma hissi uyandırmış olurdun... fontla ilgili çok sıkıntı yok bence, ilk yaptığın oldukça orijinal, belki yazıyı biraz daha büyütebilirsin, Kırmızı çok iyi bir seçim. Genel olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim...

Böbreğe benzedimi-benzemedimi sorusunu durmadan sordum kendime,sonuçta bir iç organ ve logo olarak tasarlanacaksa kalp gibi evrensellerştirilip(ki kalbin evrensel şekli sadece organdan gelmiyor) uygun formata sokmak gerekirdi sanırım, tabiki göze okadar alıcı gelmiyor şu haliyle:) Bahsettiğin fikir çok iyi ÖNDER Abi...Ancak logonun çıkış mantığında ölü olan-işlevini yerine getiremeyen organ bölümleri var, dolayısıyla onları canlandırmak, diriltmek gerekecek diye düşünüyorum...Koruma daha farklı bir yerde kalıyor sanırım.Diyalizde ki amaç ;"Çalışmayan kısımların işlerini makina yardımıyla yürütmek" gibi bir düşünceyle yola çıktığım için bu uygulama oluştu sanırım.Yoksa Ölen ölü aslında...

Font konusunda seninle hemfikir olmamız güzel abi...Bende ilk fontun uygun olduğunu düşünüyordum.

Kasettiğin şeyi anladım ama abi.ÜStünde biraz durursam sanırım böbreğe daha fazla benzetme çözümünüde bulabilirim...

Zahmet oldu abi, zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum.

Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş.Kişilerin başarıları yaptığı işlerle doğru orantılıdır.Grafikerlik ve tasarımcılığı bir adım öteye taşımak mesleklere yazılan grafiker ibareleriyle değil,yapılan araştırmalar ve ortaya çıkarılan işlerle mümkündür...Tekrar tebrikler...

Teşekkür ederim Sayın kutayakay...Düşüncelerinize katılıyorum.

herşey guzel ellerine saglık.

fakat biraz daha oynansa fontla ve diğeriyle ölçülü olsa daha ıyı olurdu dıyorum bende
guzel çalışma (Y)

Teşekkür ederim, oynanması mümkün.

Son düzenleme: