Fikir için böbrek kullanman elbette çok iyi. peki çizimin böbreğe benzemiş mi? böbrekten esinlenip çizdiğin insanların üzerine şemsiye gibi bir çizgi çeksen, hem böbrek şeklini vurgulamış hem de koruma hissi uyandırmış olurdun... fontla ilgili çok sıkıntı yok bence, ilk yaptığın oldukça orijinal, belki yazıyı biraz daha büyütebilirsin, Kırmızı çok iyi bir seçim. Genel olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim...
Böbreğe benzedimi-benzemedimi sorusunu durmadan sordum kendime,sonuçta bir iç organ ve logo olarak tasarlanacaksa kalp gibi evrensellerştirilip(ki kalbin evrensel şekli sadece organdan gelmiyor) uygun formata sokmak gerekirdi sanırım, tabiki göze okadar alıcı gelmiyor şu haliyle
Bahsettiğin fikir çok iyi ÖNDER Abi...Ancak logonun çıkış mantığında ölü olan-işlevini yerine getiremeyen organ bölümleri var, dolayısıyla onları canlandırmak, diriltmek gerekecek diye düşünüyorum...Koruma daha farklı bir yerde kalıyor sanırım.Diyalizde ki amaç ;"Çalışmayan kısımların işlerini makina yardımıyla yürütmek" gibi bir düşünceyle yola çıktığım için bu uygulama oluştu sanırım.Yoksa Ölen ölü aslında...
Font konusunda seninle hemfikir olmamız güzel abi...Bende ilk fontun uygun olduğunu düşünüyordum.
Kasettiğin şeyi anladım ama abi.ÜStünde biraz durursam sanırım böbreğe daha fazla benzetme çözümünüde bulabilirim...
Zahmet oldu abi, zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum.
Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş.Kişilerin başarıları yaptığı işlerle doğru orantılıdır.Grafikerlik ve tasarımcılığı bir adım öteye taşımak mesleklere yazılan grafiker ibareleriyle değil,yapılan araştırmalar ve ortaya çıkarılan işlerle mümkündür...Tekrar tebrikler...
Teşekkür ederim Sayın kutayakay...Düşüncelerinize katılıyorum.
herşey guzel ellerine saglık.
fakat biraz daha oynansa fontla ve diğeriyle ölçülü olsa daha ıyı olurdu dıyorum bende
guzel çalışma (Y)
Teşekkür ederim, oynanması mümkün.