Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renk skalası

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
başka bir skaladan yola çıkarak kendi çizdiğim bir renk skalası. yapılan baskılarda sorun yaratmadığı gibi, ustam bizzat gelip eline sağlık demiştir.:D hatasız işler herkese kolay gelsin....

RapidShare: Easy Filehosting

renkskalasimw0.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
renk skalası hani işlerin yanına renklere yardımcı olmasıyla açısından montaja eklenir. ben işyerinden yaptığım için çok zamanım olmuyor öyle ayrıntılara. kusura bakmayın. ancak saniyelik bir şey indirmek. bir de renk skalası renk skalasıdır yani... kolay gelsin iyi çalışmalar.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
renk skalası hani işlerin yanına renklere yardımcı olmasıyla açısından montaja eklenir. ben işyerinden yaptığım için çok zamanım olmuyor öyle ayrıntılara. kusura bakmayın. ancak saniyelik bir şey indirmek. bir de renk skalası renk skalasıdır yani... kolay gelsin iyi çalışmalar.

efoja; pantone katalogu da bir renk skalasidir. ilk okudugumda neyi kastettigini ben de anlamamistim :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
o kadar iki arada bir derede açtım ki bu konuyu sormayın. olsun nasıl olsa artık ne olduğu biliniyor:D işinize yarasın da...

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
ne demişler "renk skalasının takdir almışı makbüldür" :D kullanmak lazım, eline sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler paylaşım için, elinize sağlık.