Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renkli kartvizit

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar buda benim ikinci çalışmam frehandte calıştım yorumlarınızı bekliyorum
yenial305351ma.jpg

Benzer konular

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yoruma degmeyecek kadar kötümü olmuş yandaki logoda bana ait

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
olmamış arkadaşım kişisel fikrim biraz daha deneme yap iplik deyimce bobin akla gelir renk ne kadar çok olursada matbaada o kadar sıkıntı yaşarsın bunuda düşün..

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum için tesekkürler ben bobin olursa biraz basit olur diye düşünmüştüm fazla renk kullanım sebebim konuyla daha alakalı olması teşekkrlr tekrar

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Guzel olmus ama cok renk kullanmissiniz.Ben bunu yapsaydım söyle uzun bir şerit yapardık sacakli falan :smile: Bobin de uyar gerci ama kac tane koyucaksiniz sonucta.Kolay gelsin.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazıların renkli olması okunmakta sıkıntı yaratıyor.Yazıların tek renk olmasından yanayım.Bence de çok renkli olması matbaada sıkıntı yaşatabilir.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yoruma degmeyecek kadar kötümü olmuş yandaki logoda bana ait

hiç bir çalışma yoruma değmeyecek kadar kötü olamaz sonuçta verilen bi emek var.ama üzerinde biraz daha çalışman gerek...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazıların renkli olması okunmakta sıkıntı yaratıyor.Yazıların tek renk olmasından yanayım.Bence de çok renkli olması matbaada sıkıntı yaşatabilir.

Evet arkadaşlar hepiniz hakılısınız ama ya neden matbaacıların bilgisizliği yada üşengeçliği yüzünden, biz tasarımımızdan vazgeçelim?Çok renkli neden olmasın?Biz uğraşıp okadar yapıyorsak,bir zahmet onlarda azıcık uğraşıversinler!Ne makineler var ellerinde ama kullanmayı bilen yok!!!Belki biraz daha zaman harcarlar ama yapılabilir sonuçta!Hepsi CMYK denen o dört renkten ibaret değil mi?Otursunlar yapsınlar bir zahmet!!!
Kızmayın bana arkadaşlar ama ben böyle düşünüyorum.
Hep biz ödün veriyoruz,birazda onlar uğraşsınlar demi ama :rofl:

Ayrıca biraz yumuşak eleştiri yapsak diyorum,arkadaşın daha ikinci çalışmasıymış,şevk edici olmamız gerek öyle değil mi?Yoksa bu sitenin ne amacı var?

Not!! Damlacım sen üstüne alınma arkadaşım,senin mesajı sadece örnek olsun diye alıntı yaptım :wink:

Saygılar

eceller

🌱Yeni Üye🌱
freehand değilde senin the and olabilir:D

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freehandin sonu gelmez ama senin sonun gelir gibi bir mana içeriyor gibi sanki

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logon gayet iyi çok beğendim renkli çalışmaya devam

emr357

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yawrum ipligi anlatan en azından tram atsan zemıne hos durur yınede renklı tiky durmus

lanetdunya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok renk olsun. ne olacak ki?. önemli olan yeni bir şey üretmek. ayrıca baskıda hiç bir sorun yaşanmaz. gestetner de kart basılmıyor ki artık. dört renk kral gibi makinalar var. neyse şahsi fikrime gelincede, küçük renk kutucukları var ya. üstte ve altta. onlar sadece aşağıda dursa daha güzel olabilirdi. kurumsal bir tat katardı. bir de logo ve yazılar çok yer kaplamış.. ikinci çalışman olduğunu göz önüne alırsak, güzel çalışma. zamanla neler neler yapabilir insan.