Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Renkli Rüyalar Oteli

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
renkliruyalarotelicopy.jpg

digitali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu işin ustaları daha iyi bilir ama
dışardan bir kişi olarak nacizane fikrim keşke o yazılarında rengi (yeşil ve mavi)kadar parlak ve gösterişli olsaymış.
emeğine sağlık

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunun bi tabela olacağını söyleme

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bunun bi tabela olacağını söyleme

tabela sanırım afiş topiğinde olmaz!

Çalışmanıza gelince siyahın üzerinde patlama yaşayan renkler hoş yalnız yazı kısmı boğulmuş durumda. Ayrıca renk çizgileriniz karmaşa yaratmış durumda
emeğinize sağlık

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Yorumlarınız için Teşekkür ederım arkadaslar.
Sevgili Portoloz Öncelıkle belirtmem gerekırse yorumlara ıhtıyacım var ıyı veya kotu bizi biz yapan bu yorumlardır bılırsınkı her turlu yorum bana bırseylerden öte,çok şey katacaktır.
Sevgili İrm.art yorumların ıcın teşekkür ederım hepınıze saygılarımı sunuyorum...

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nerde Bu Otel :p :D

Eliniza sağlık gayet başarılı olmuş.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
etrafındaki renkler hoş ama bi tabela bizden ne ister?ilk önce onu sormalıyız kendimize
istenilen şeyi vermek okutmak değil mi?
ben burdan açıkçası karanlık bi yer olduğunu çıkarırım yazı fontu olsun vs... diğerleri

bi derinlik var girdap gibi birşey baktığımda sanki ardı arkası gelicek gibi yani anlatmak istediğm anlatmak istediğini bildiğin bütün efektleri kullanarak yapma derim
tabi benim nacizane fikrim ve benim ne kadar yorum yapmam doğru oda ayrı çünkü bende yeniyim :) umarım bu işi öğreniriz ne dersin :)

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel fakat font seçiminiz bence yanlış daha yumusak bir font kullansanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
kolay gelsin

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
evet portoloz yavas yavass sındıre sındıre ogrenıcez yanlıslarımız farkedıcez ve dogrularıyla düzeltıcem yenı olman onemlı degıl bende yenı sayılırım bır seylerı gormek ve yorum yapabılmek erdemlıktır bu dusuncedeyım tesekkur ederım:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
söylemek istediğim tek şey var :) Her tasarımda bütünlük gerekir bu tasarımında bu bütünlüğü yakalamışsın hepsi uyum içerisinde :)
fakat hepsi bütünlükten ziyade o kadar aynı haldeki :) RENKLİ RÜYALAR OTELİ yazısı aralarında kaybolup gidiyor bunu uzaktan gördüğümüzü düşünürsek BU yazıyı tasarımdan ayırt edipte okumamız imkansız diyebilirim...Yani demek istediğim Otelin isim kısmı tasarımın içinde ayırt edilebilir ve ayrı çekicilikte durmalıydı :)

Başarılar...

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma için "iyi, hoş" diyen arkadaşlar ne kadar da iyi niyetli. Ben sadece iki ayrı brus ve kötü yerleştirilmiş yazı görüyorum.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Fon değişik... Arkadan lazervari ışıklar süzülse bir gece klubü, disko vb. yerler için iyi bir fon olabilir. Ama bu şekilde nasıl desem? Quentin Tarantino'nun "Hostel-Otel" seyrettiniz mi bilmiyorum; oradaki otele uygun bir afiş olurdu :D Esprili yaklaşıyorum, ama cidden bu çalışma otele uymaz. Gözlerinizi kapatın, size otel tam olarak neyi çağrıitırıyor düşünün... aklınıza gelenler siyahla ifade edilmez sanmıyorum, ediliyorsa Quentin Tarantino ile harika işler çıkarabilirsiniz :D Renkli Rüyalar diyen Freedy Kruger mı yoksa? Eğer o değilse yanlış font, yanlış renk...:) Daha açık tonlarla harika çalışmalar çıkartabilirsiniz. Ya da dediğim gibi bu fonu başka bir konuya uygulayın. Ellerinize sağlık.