Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Renkli Rüyalar Oteli

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Fon değişik... Arkadan lazervari ışıklar süzülse bir gece klubü, disko vb. yerler için iyi bir fon olabilir. Ama bu şekilde nasıl desem? Quentin Tarantino'nun "Hostel-Otel" seyrettiniz mi bilmiyorum; oradaki otele uygun bir afiş olurdu :D Esprili yaklaşıyorum, ama cidden bu çalışma otele uymaz. Gözlerinizi kapatın, size otel tam olarak neyi çağrıitırıyor düşünün... aklınıza gelenler siyahla ifade edilmez sanmıyorum, ediliyorsa Quentin Tarantino ile harika işler çıkarabilirsiniz :D Renkli Rüyalar diyen Freedy Kruger mı yoksa? Eğer o değilse yanlış font, yanlış renk...:) Daha açık tonlarla harika çalışmalar çıkartabilirsiniz. Ya da dediğim gibi bu fonu başka bir konuya uygulayın. Ellerinize sağlık.

Harkikasın ya öldüm gülmekten ya:D ortada bu sekılde bı otel yok hatta sakası bıle yapılmıstı bı arkadasla.bunu yanlızca bos bır zamanımda cızmıstım,gözüme hoş geldiğinden dolayı yuklemıstım :) kısaca bu sekılde anlatabılırım :angel:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
ama yınede benzetmelerın çok güzem tarantinonun filmine uyacaktır :D bende zaten onun ıcın cızmıstım :p :D neyse tsk ederım tekrardan degerlı yorumların ıcın Saygılarımla...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben yine de bu fonu bir iki eklemeyle başka çalışmada bekliyorum... Yazarken acaba kırar mıyım dedim, teşekkür ederim:)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Ben yine de bu fonu bir iki eklemeyle başka çalışmada bekliyorum... Yazarken acaba kırar mıyım dedim, teşekkür ederim:)

Acımasızca eleştiri yerıne,espirili bir yaklaşımla eleştirileri tercih ederim,vurgulamaların dogruydu,fon konusunda anlaştık dıger calısmalarımızda görüşme dileği ile :) ben teşekkür ederim

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bi afişden ziyade walper çalışması olarak baktım ben bu şekilde başarılı ama sfiş olarak malesef emeğine sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet afişten çok duvar kağıdı olmuş; serbest çalışma bazında bakıldıgında başarılı, ama amacına uygun değil :)

Yine de emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Evet afişten çok duvar kağıdı olmuş; serbest çalışma bazında bakıldıgında başarılı, ama amacına uygun değil :)

Yine de emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

Evet duvar kağıdı diyebılırız :) ama bıraz saçma kaçar ya öle bişey işte :D hertürlü yorum çıktı naptım ben ya :s :D