Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim Onarmak Acil (Ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ka0s

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar elimde veri kaybı olan onarılcak resimler var yarısı gözüküyo yarısı gözükmüyor .

İlk açtıgım konu çöp oldu onda 10 - 20 tL demiştim şimdi fiyatı arttırıyorum 20-30 tL arasında para vercegim resimler lazım ve durum acil son 2-3 günüm kaldı Lütfen yardım .

Örnek:
37666941.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu fotolar onarılamaz. Boşuna uğraşmayın.

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
bunun nesini onaracan bu çekimde sorun var yada makine tam kaydedememiş yada aktarma yapılan bölümde mantıksal bozukluk olmuş ???

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Onarılır ama fiyat çoook düşük.

levooo

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten bende çok merak ettim, nasıl onaracaksınız?

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Onarılamaz ama uydurulur... Yani "uyduruk" olur...

İstenen iş ile verilen ücret orantısızlığına acı bir örnek daha...

Atılan taş, ürküttüğünüz kurbağaya değmeli...

3D modelini bile kursanız, bu resimler, iflah etmez. Memleketim insanının, ancak işte böyle son anda başı sıkışır da, "uzman" arar ama ne fayda... Uzman yetişmesine bir gıdım bile katkıda bulunmadığını hatırlamaz.

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nasıl onarmayı düşündüğünüzü açıklarsanız sevinirim. Veri kaybı ve dosya aktarım hatasından kaynaklı bir dosyayı nasıl onarmayı düşünüyorsunuz?

aynı ortamı oluşturup fotoğrafı çekmek daha az zahmetli olur gibi duruyor

Ka0s

🌱Yeni Üye🌱
Onarılamaz ama uydurulur... Yani "uyduruk" olur...

İstenen iş ile verilen ücret orantısızlığına acı bir örnek daha...

Atılan taş, ürküttüğünüz kurbağaya değmeli...

3D modelini bile kursanız, bu resimler, iflah etmez. Memleketim insanının, ancak işte böyle son anda başı sıkışır da, "uzman" arar ama ne fayda... Uzman yetişmesine bir gıdım bile katkıda bulunmadığını hatırlamaz.

Hocam derdiniz ne sizin konuyu mu baltalamak konu dısında kendi fikirlerinizi p.m olarak yolluyabilirsiniz. Ben burda uzman yetiştirmeye katkıda bulunup bulunmadıgım mı konu? Konu dısında yorum yapmayın lütfen.

2-3 kişiyle konustum msn adreslerini vermişler içlerinden sadece 1 si ile konustum o da yapılamıcağını söyledi diğer arkadaşlarında cevabını bekliyorum.

İlginiz İçin Teşekkürler..

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Hocam derdiniz ne sizin konuyu mu baltalamak konu dısında kendi fikirlerinizi p.m olarak yolluyabilirsiniz. Ben burda uzman yetiştirmeye katkıda bulunup bulunmadıgım mı konu? Konu dısında yorum yapmayın lütfen

Bu, KONU DIŞI bir yorum değildir. Bir GENELLEMEDİR. Sizin uzman yetiştirmeye katkıda bulunup bulunmadığınızı sorgulamak ne haddime... Böyle bir amacım yok. Cevabın ta en başında, "Attığınız taş, ürküttüğünüz kurbağaya değmeli" demişim. Diğer cümleler, buna katkıda bulunan eklerdir, başka bir şey değil.

Birazcık MANTIK sorgulaması, bu bölümde neden bu kadar tepki ile karşılaşıyor, anlamak mümkün değil. İşverenliğe soyunan, "işin doğrusunu" da anlamak zorundadır. Kendi menfaati için...

madarin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.medyamutfak.com
onarılmaz gibi geldi banada onarma yöntemi varsa gerçekten bende bu yöntemi görmek öğrenmek isterim oldukça işimize yarar

Ka0s

🌱Yeni Üye🌱
Bu, KONU DIŞI bir yorum değildir. Bir GENELLEMEDİR. Sizin uzman yetiştirmeye katkıda bulunup bulunmadığınızı sorgulamak ne haddime... Böyle bir amacım yok. Cevabın ta en başında, "Attığınız taş, ürküttüğünüz kurbağaya değmeli" demişim. Diğer cümleler, buna katkıda bulunan eklerdir, başka bir şey değil.

Birazcık MANTIK sorgulaması, bu bölümde neden bu kadar tepki ile karşılaşıyor, anlamak mümkün değil. İşverenliğe soyunan, "işin doğrusunu" da anlamak zorundadır. Kendi menfaati için...

Peki hocam yanlış anladıysam kusura bakmayın bilgilendirme için sagol.

Ka0s

🌱Yeni Üye🌱
Konuyu düzenliyemiyorum neden anlamıs değilim . Burdan bir ekleme yapayım konuya.

Son Olarak 50 TL Fiyat Veriyorum 2 Resim İçin. Resimi forumda verdim msn den istemeyin

burdan alın bakın inceleyin sonra yapabilcekseniz! msn adresi yollayın ! Lütfen yapamıcak

olanlar msn adresi yollamasın!

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bi resmi gönderirsen resimler üzerinden ne yapılabilir ona göre bi şey söyleyebilirim. Ama arkadaşlarında dediği gibi onarılacağını sanmıyorum.

Ka0s

🌱Yeni Üye🌱
Gine Gelen Özel Mesajlar Yüzünden Söylüyorum Forumdaki Resim Orjinaldir. Boyutu Okadar.

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
diğer forumdada söylemiştim

bu resimleri onarmanız neredeyse imkansız

tek umut resimleri aldığınız ana kaynağı yani resmin ilk kaydedildiği harddiski temin etmenizdir

eğer resim hala aynı harddidkteyse yapılabilecek bir şey yok

çekildiği fotoğraf makinesinin bile olması yeterlidir (eğer dijitalse)

nasıl olacak diyenlere cevaben;
dijital ortamlarda sakladığınız hiçbir medya silinmez
ister harddisk ister flashbellek ister dij. fotoğraf makinesi olsun durum aynı
yapılacak olan medyanın kaydedildiği kaynağın içine girebilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...