Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim sorunu

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshopta dijital makineyle çekilmiş kitap resmini dekupeliyorum.image size 'ını 72 iken 300 yapıyorum. Kitabın boyutu normande küçük ama çok daha büyük olarak geliyor.Ne yapmam lazım.

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Size öyle geliyor..Dpi (çözünürlüğü ) yükseltiyorsunuz sadece..Ebadıyla uğraşmadınız sürece sorun değil..

BabyStopMe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Boyut neyse aslında odur. Resulution sadece çözünürlük kalitesi için yüksek tutulur. 32x50 ise kitap boyuttu o boyutta kalır. istersen Rsulution'u 5000 yap farketmez :)

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
saolun arkadaşlar ben çözdüm olayı bizim fotoğrafçı resmin ebadına göre makineyi ayarlıyorve dekupe edince boyutu aynı kalıyor.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
saolun arkadaşlar ben çözdüm olayı bizim fotoğrafçı resmin ebadına göre makineyi ayarlıyorve dekupe edince boyutu aynı kalıyor.

Sorununuz çözülmesine sevindim...

Resim değil, fotoğraf :)
Resim çizilir(yapılır), fotoğraf çekilir =)

Kolay gelsin.

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aa bilmiyodum aydınlattığın için saolll

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aa bilmiyodum aydınlattığın için saolll

Ufak detaylar konuşma dilinde belki sorun değildir ama forumda 110.000 kişi olduğunu varsayarsanız, dikkate alınabilecek hassas bir konudur..İşinizi hallettikten sonra tavırlarınızda ilk mesajınız gibi devam etsin. Ki saygı sevgimiz, paylaşımlarımızı sürekliliğe taşıyalım..
Kolay gelsin..

hürrem21

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pardon...arkadaşım nerden bi açığı yakalasamda yoruma katılıp konuşsam edasıyla konuya dahil olduğu için başka söylenebilecek söz yoktu.