Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resimdeki sır

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
senin resimde ööle olmuyor kardeş.. biri lütfen şu gizemi aydınlatsın..

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
hocam gerekli açıklamayı yaptım ya yeterli değil mi :D

Crescent53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hasan mezarcı'dan da bu olay hakkında bi fıkra anlatmasını talep edelim. :)

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yetersiz kalabilir.. diyaneti haberdar edelim noolur noolmaz..:) Ama bu arada bilim iflas etti kabul edin bi zahmet..

Crescent53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya zaten bilgisayar ortamında hazırlanmış bi şey.ben sana bu fotoğrafın ne zaman çekilmiş olduğunu söyleyeyim mi?
29.07.2006 saat: 23.59 çekilen kameranın modeli: DSC-W50
ben kahinmiyim peki hayır. özelliklerinde yazıyor :D
grup hepsi fan daki dişi arkadaşlarımız bile bu fotoğraftaki olayı bilime yorarken biz (grafikerler.net) neden bi mucize bi olağanüstülük arıyoruz ki?

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yukardaki çiçekli resmin içindeki gizli önizleme resmi:
e5bd4554271ca335f5899a6.jpg

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yapsanıza benzerini..:)

Son düzenleme:

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya zaten bilgisayar ortamında hazırlanmış bi şey.ben sana bu fotoğrafın ne zaman çekilmiş olduğunu söyleyeyim mi?
29.07.2006 saat: 23.59 çekilen kameranın modeli: DSC-W50
ben kahinmiyim peki hayır. özelliklerinde yazıyor :D
grup hepsi fan daki dişi arkadaşlarımız bile bu fotoğraftaki olayı bilime yorarken biz (grafikerler.net) neden bi mucize bi olağanüstülük arıyoruz ki?
hocam bende kuyumcu tezgahında hazırlanmış demedim.. arkadaşlardan rasyonel bir izah bekliyorum.. hangi programla nasıl yapılmıştır.. bla bla yani.. (bu arada tam gece yarısı çekilmiş resim dikkat ettinmi..)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dağılın yoksa birazdan hayalet avcıları basacak burayı hepinizi alıp götürecekler. :D:D

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o yukardaki sulu çiçekli resim olmamış zaten.. hani orda zenci adam..?

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende de çıkmadı ama arkadaş doğru söylüyor bende daha önce gördüm buna benzerini. daha çok bilgisayar uzmanlarının bilceği bişi gibi grafikçilerin değil. ama çok basit bir yöntem olduğunada eminim.

erdal1313

🌱Yeni Üye🌱
Yok kardeş bence sen resmi düzgün yükleyemedin ben başka biryerde gördüm denedim gerçekten ilginç sırrı nedir bende merak ediyorum.

qurbaa

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar resime virüs gömülü olabilir keylogger vs vs kişisel bilgileriniz ele geçirilebilir... resmi bilgisayarınıza indirmeyiniz....

SiRiLLo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar buna benzer bir olay benim basima geldi ama benim basimagelen bi kazaydi :) belki bire bir aynisi degildi ama oda cok ilgincti benim digital makinemle cektigim resimleri pc ye aktardim sonra ne olduysa artik... bi fotografi acmak istedigimde kücük reimdeki görünen resim degilde ayni klasör icindeki baska resim aciliyordu :) Sonra biraz kafa yordum ve arastirdim ben resim klasörü icindeki gizli dosya olarak isaretlenen Thumbs.db dosyasini silmistim bununla ilgili olabilecegini dusunuyorum sonuc olarak windows resim dosyalarinin bulundugu klasörler icerisine Thumbs.db diye bir dosya olusturuyor buda resimlerin önizlemeleriyle alakali yani kücük resim görünümleriyle alakali bi dosya imis. Sanirim bu SIR RESIM komediside bununla alakali olsa gerek cok detayli arastirmadim ama benim kendi yorumum bu yönde vakit bulunca arastiricam iyi calismalar herkese...