Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resmi vektörel nasıl yaparım ?

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ?

bir resmi bozmadan vektörele çevirmenin yolu varmı ?

varsa nasıl yapabilirim, çok acil yardımınıza ihtiyacım var ...

Benzer konular

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tabi var :) İllustrator'da Bir yeni dosya oluşturup içine resim attığında resme tıkla ve üstte Live Trace butonu gelicektir. Ona bas ;) o kadar resmin vektörel hale gelicek.

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
resmi seçtim Live Trace aracına tıkladım, dediğinizi yaptım, fakat resim siyah beyaz oluyor, ama vektörel olmadı.

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bu trace yönteminde resim piksel olarak değil de vektörel hale gelir ama siyah beyaz kalır fakat yukarda ayar seçeneği var (Preset) oradan 1-2 ayar resmin renkli görünmesiini sağlıyor. Bide Live Trace işleminden sonraa eğer resminn karikatür gibi bir şeyse Live Paint seçeneği ile çok basit bir şekilde boyayabilirsin.. Live Paint Bucket aracıyla kısayolu K'dır. Kolay gelsin . Yine bir sorun çıkarsa resim yayınlayabilirsin

nicki20

🌱Yeni Üye🌱
süper bilgi ve paylaşım. teşekkürler.

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tabi var :) İllustrator'da Bir yeni dosya oluşturup içine resim attığında resme tıkla ve üstte Live Trace butonu gelicektir. Ona bas ;) o kadar resmin vektörel hale gelicek.

bu yaptığınız arkadaşımıza yardım niteliğini taşımıyor arkadaşın sorusu zaten forumda mevcut en azından yönlendirebilirsiniz...

umarım anlatılan ders faydalı olmuştur
https://www.grafikerler.net/illustrator-live-trace-ile-fotograflari-vektorel-hale-getirmek-t44439.html

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vektor magic programı edinip resmini vektor haline getire bilirsin bozmadan