Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o boya fırçası vektörelini kesinlikle kaldırın çünkü çok alakasız olmuş.onun dışında görseller ve renkler hoş.alternatiflerini de yaparsanız daha iyi sonuçlar çıkabilir.
Bu tür yiyecek tanıtımıyla ilgili tasarımlar çok tehlikeli bence, bizzat fotoğraf çekilmedikten sonra bir anlam göremiyorum. Mesela o sandviç tutan elli fotoğrafın diğerleriyle bir ilgi ve alakası var mı sizce..
ben hem fırçaya hem fotoğraflara takıldım genel hatlarıyla tasarım iyi ancak fotoğraf seçimleri özensiz,fırçaya gelince sanki bir boyacı broşürüne bakıyormuş hissi uyandırıyor bunların dışında elinize sağlık.
Merhaba bu grafik işlerinde yeniyim ama sadece güzel olacağını düşündüğüm şeyi aktarmak istedim boya fırçası yerine ketcap kutusundan ketçap sıkılıyormuş gibi olsa daha güzel olur gibime geliyor çalışman bence başarılı umarım bende bigün bu tarz çalışmaları çok kolay yapabilirim
tesekkurler Blue Dragon Kardes Ketcap Fikri Fena Degil Uyerinde Calisacagim hee Bu arada Bu fikirleri yorumlari yapabiliyorsan eminin kisa surede guzel seyler yapabilirsin
minerva00 arkdaşımızın yorumuna katılıyorum; bu tip işlerde kesinlikle üreticinin kendi ürünü'nün fotoğrafı çekilmesi gerekiyor çünkü müşteri broşürdeki ürünü görüp isteyebilir ve aynı olmadığı zaman tekrar oraya geliceğini zannetmiyorum. Bir de boya fırcası orda alakasız biraz gıda sektörü çünkü
Emeginize sağlık. *Ben ilk Boya rulosundan başlamak istiyorum gıda sektöründe bu çok bariz kötü bir hata alakasız bir vectör var orda arkadaşların dediği gibi kaldırmanızı tavsiye ediyorum. *Üsteki yemek görseleri nizami şekilde yani eşit sağ taraftaki yukarıdan aşıgıya olan 3 görsel dagınık burda gözün dengesini bozuyor biraz görsel yerleştirmesi ve görsel yemek seçimleri dikkat etmeniz gerek daha sonra firma ile müşteri arasında problem çıka bilir.
Yemeklerin arkaplanları farklı farklı zeminlerde olmuş. En azından beyaz bir zemine göre ayarlasaydın daha iyi olurdu.. Çalışmayı beğendim ama yemekleri hiç beğenmedim